pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Givin Projesi" İle Eğitime Eldekilerle Destek İmkanı

Spor 22.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 22.03.2017 - 10:13
 

"Givin Projesi" İle Eğitime Eldekilerle Destek İmkanı

Buluşum Platformunda yer alan "Givin Projesi", fazlalık olarak duran eşyaların satış geliriyle eğitim için çalışan STK'lara destek olma imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Boyner Grup'un sosyal girişimcileri destekçileriyle buluşturmak için kurduğu Buluşum Platformunda yer alan "Givin Projesi", fazlalık olarak duran eşyaların satış geliriyle eğitim için çalışan STK'lara destek olma imkanı sunuyor.Boyner Grup'tan yapılan açıklamaya göre, "www.bulusum.biz" adresi üzerinden 25 bin TL destek toplamayı hedefleyen proje, sosyal faydaya katılımı artırmanın yanı sıra STK'lar için yeni ve verimli bir kaynak geliştirme kanalı oluşturmayı amaçlıyor. E-ticareti kitlesel fonlamayla buluşturan bir pazaryeri olan proje, öncelikle bireylerin fazlalık olarak duran eşyalarını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Koruncuk ve Tohum Otizm Vakfı gibi STK'lar için desteğe dönüştürmelerini sağlayacak. Kısa sürede duyarlı markaları da platforma dahil edip alışverişin en "iyi" halini sunmayı planlayan platformda, STK'lara yapılan desteklerin hangi amaçlar için kullanıldığını gösterebilmek için gerçekleştirilecek proje bilgileri de yer alıyor. Birkaç gün önce App Store ve Google Play'de yerini alan Givin'in hedeflediği desteğe ulaşmasıyla, hem tüketicilerin hem de markaların daha verimli ve kolay bir şekilde sosyal fayda yaratabilecekleri yenilikçi platform daha fazla kişiyi harekete geçirebilecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen Givin'in kurucusu Başak Süer, herkesin değerli birçok kaynağa sahip olduğunu, elde duran kaynakları iyi amaçlar için kullanarak harekete geçenlerden oluşan bir "modern kahramanlar topluluğu" yaratmayı hedeflediklerini kaydetti.
Buluşum Platformunda yer alan "Givin Projesi", fazlalık olarak duran eşyaların satış geliriyle eğitim için çalışan STK'lara destek olma imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Boyner Grup'un sosyal girişimcileri destekçileriyle buluşturmak için kurduğu Buluşum Platformunda yer alan "Givin Projesi", fazlalık olarak duran eşyaların satış geliriyle eğitim için çalışan STK'lara destek olma imkanı sunuyor.

Boyner Grup'tan yapılan açıklamaya göre, "www.bulusum.biz" adresi üzerinden 25 bin TL destek toplamayı hedefleyen proje, sosyal faydaya katılımı artırmanın yanı sıra STK'lar için yeni ve verimli bir kaynak geliştirme kanalı oluşturmayı amaçlıyor.

E-ticareti kitlesel fonlamayla buluşturan bir pazaryeri olan proje, öncelikle bireylerin fazlalık olarak duran eşyalarını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Koruncuk ve Tohum Otizm Vakfı gibi STK'lar için desteğe dönüştürmelerini sağlayacak.

Kısa sürede duyarlı markaları da platforma dahil edip alışverişin en "iyi" halini sunmayı planlayan platformda, STK'lara yapılan desteklerin hangi amaçlar için kullanıldığını gösterebilmek için gerçekleştirilecek proje bilgileri de yer alıyor.

Birkaç gün önce App Store ve Google Play'de yerini alan Givin'in hedeflediği desteğe ulaşmasıyla, hem tüketicilerin hem de markaların daha verimli ve kolay bir şekilde sosyal fayda yaratabilecekleri yenilikçi platform daha fazla kişiyi harekete geçirebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Givin'in kurucusu Başak Süer, herkesin değerli birçok kaynağa sahip olduğunu, elde duran kaynakları iyi amaçlar için kullanarak harekete geçenlerden oluşan bir "modern kahramanlar topluluğu" yaratmayı hedeflediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.