pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Girişimcilik Seminerine Katıldı, Pastane Açtı

23.06.2019 - 11:53, Güncelleme: 23.06.2019 - 11:53
 

Girişimcilik Seminerine Katıldı, Pastane Açtı

Altındağ Belediyesi bünyesindeki pastacılık kursuna ve girişimcilik seminerlerine katılan Dilek Ersin, pastane açarak, internet üzerinden sipariş almaya başladı- Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı:- "Belediyesi olarak biz de kadınlarımızın her zaman yan

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesinin Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerindeki kurslarında kadınlar meslek edinme imkanı buluyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karapürçek Kadın Eğitim ve Kültür Merkezindeki pastacılık eğitimini tamamladı.Girişimcilik seminerlerine de katılan Ersin, pastane açarak, internet üzerinden sipariş almaya başladı."Hayallerine destek vereceğiz"Açıklamada görüşlerine yer verilen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, ilçedeki kadınların sosyal hayatın içerisinde yer alması için çalıştıklarını belirtti.Balcı, Altındağ Belediyesine bağlı faaliyet gösteren 24 merkezde Altındağlı kadınlara, pastacılıktan dikiş nakışa, dil eğitiminden müziğe kadar birçok alanda kurs verdiklerini ifade etti.Başkan Balcı, şunları kaydetti:"Kurslara katılan birçok kadın hayallerine kavuşma fırsatı buluyor. Açtıkları işletmelerle hem hayalleri gerçek oluyor hem de ekonomiye katkı sunuyorlar. Altındağ Belediyesi olarak biz de kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. Onların hayallerini gerçekleştirmesi için destek vereceğiz."
Altındağ Belediyesi bünyesindeki pastacılık kursuna ve girişimcilik seminerlerine katılan Dilek Ersin, pastane açarak, internet üzerinden sipariş almaya başladı- Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı:- "Belediyesi olarak biz de kadınlarımızın her zaman yan

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesinin Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerindeki kurslarında kadınlar meslek edinme imkanı buluyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karapürçek Kadın Eğitim ve Kültür Merkezindeki pastacılık eğitimini tamamladı.

Girişimcilik seminerlerine de katılan Ersin, pastane açarak, internet üzerinden sipariş almaya başladı.

"Hayallerine destek vereceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, ilçedeki kadınların sosyal hayatın içerisinde yer alması için çalıştıklarını belirtti.

Balcı, Altındağ Belediyesine bağlı faaliyet gösteren 24 merkezde Altındağlı kadınlara, pastacılıktan dikiş nakışa, dil eğitiminden müziğe kadar birçok alanda kurs verdiklerini ifade etti.

Başkan Balcı, şunları kaydetti:

"Kurslara katılan birçok kadın hayallerine kavuşma fırsatı buluyor. Açtıkları işletmelerle hem hayalleri gerçek oluyor hem de ekonomiye katkı sunuyorlar. Altındağ Belediyesi olarak biz de kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. Onların hayallerini gerçekleştirmesi için destek vereceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.