pendik escort bayan
ak

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Yıldız'dan Ziyaretler

10.08.2016 - 13:48, Güncelleme: 10.08.2016 - 13:48
 

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Yıldız'dan Ziyaretler

SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, ilçe gezileri kapsamında Altınyayla ilçesini ziyaret etti.İl Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, ilçe gezileri kapsamında Altınyayla ilçesini ziyaret etti.İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız, ilk olarak Kaymakam Selami Kaya'yı ziyaret ederek, ilçeye uygulanabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.Yıldız, daha sonra Belediye Başkanı Necmettin Mermer'i ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "İlçelerde belediyeler her daim vatandaşın sıkıntılarını, taleplerini aktardığı yerlerdir, çiftçilerimizin bu sıkıntı ve taleplerini paylaşarak, belediye ve il müdürlüğünün koordinasyonlu çalışması ile daha kolay sonuç alacağımız kanaatindeyim." dedi.İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Keriman'ı da ziyaret eden Yıldız, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.İlçe personelleri ile İl Müdürlüğü personeli arasındaki koordineli çalışmanın birlik ve beraberliği güçlendireceğini vurgulayan Yıldız, "Bu birliktelik sıkıntıların çözülmesi ve taleplerin karşılanması açısından oldukça önemlidir." ifadesini kullandı. Yıldız, son olarak, Ziraat Odası Başkanı Sezai Subaşı ve Sulama Kooperatifi Başkanı Senati Bıyık’ı makamında ziyaret ederek, ilçenin tarımsal faaliyetlerini daha ileriye taşıyabilmek için neler yapılması gerektiği konularında görüş alışverişinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, ilçe gezileri kapsamında Altınyayla ilçesini ziyaret etti.İl Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, ilçe gezileri kapsamında Altınyayla ilçesini ziyaret etti.

İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız, ilk olarak Kaymakam Selami Kaya'yı ziyaret ederek, ilçeye uygulanabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yıldız, daha sonra Belediye Başkanı Necmettin Mermer'i ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "İlçelerde belediyeler her daim vatandaşın sıkıntılarını, taleplerini aktardığı yerlerdir, çiftçilerimizin bu sıkıntı ve taleplerini paylaşarak, belediye ve il müdürlüğünün koordinasyonlu çalışması ile daha kolay sonuç alacağımız kanaatindeyim." dedi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Keriman'ı da ziyaret eden Yıldız, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlçe personelleri ile İl Müdürlüğü personeli arasındaki koordineli çalışmanın birlik ve beraberliği güçlendireceğini vurgulayan Yıldız, "Bu birliktelik sıkıntıların çözülmesi ve taleplerin karşılanması açısından oldukça önemlidir." ifadesini kullandı.

Yıldız, son olarak, Ziraat Odası Başkanı Sezai Subaşı ve Sulama Kooperatifi Başkanı Senati Bıyık’ı makamında ziyaret ederek, ilçenin tarımsal faaliyetlerini daha ileriye taşıyabilmek için neler yapılması gerektiği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.