pendik escort bayan
ak

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğüne Kalite Belgesi

09.07.2018 - 17:18, Güncelleme: 09.07.2018 - 17:18
 

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğüne Kalite Belgesi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Türk Standartları...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetçilerinin, belge ve dokümanlar, personel ve altyapı üzerinden yaptıkları incelemeler neticesinde il müdürlüğü yönetim sisteminin uluslararası standartlarda olduğunu tescilledi. Eskişehir'de gıda, tarım ve hayvancılık hizmet faaliyetlerinin daha hızlı, çözüm odaklı, planlı ve program dahilinde yürütülmesi için kalite standardizasyonunu sağlayan ISO 9001:2015 belgesi aynı zamanda çalışan odaklı ve iyileştirici faaliyetlerin yürütülmesinin de yolunu açıyor. İl Müdürü Erkan Alkan, yaptığı değerlendirmede, "Kalite hedefli hizmet sunan tüm kurumlar için Kalite Yönetim Sistemi büyük bir önem arz etmekte. Bu doğrultuda bundan sonraki süreçte çalışmaların devamı ile Kalite Yönetim Sistemi belgesinin kurumumuzda sürekliliğini sağlamak için personellerimizle birlikte çalışacağız. Tüm personelimize teşekkür ederim." ifadesini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Türk Standartları...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetçilerinin, belge ve dokümanlar, personel ve altyapı üzerinden yaptıkları incelemeler neticesinde il müdürlüğü yönetim sisteminin uluslararası standartlarda olduğunu tescilledi.

Eskişehir'de gıda, tarım ve hayvancılık hizmet faaliyetlerinin daha hızlı, çözüm odaklı, planlı ve program dahilinde yürütülmesi için kalite standardizasyonunu sağlayan ISO 9001:2015 belgesi aynı zamanda çalışan odaklı ve iyileştirici faaliyetlerin yürütülmesinin de yolunu açıyor.

İl Müdürü Erkan Alkan, yaptığı değerlendirmede, "Kalite hedefli hizmet sunan tüm kurumlar için Kalite Yönetim Sistemi büyük bir önem arz etmekte. Bu doğrultuda bundan sonraki süreçte çalışmaların devamı ile Kalite Yönetim Sistemi belgesinin kurumumuzda sürekliliğini sağlamak için personellerimizle birlikte çalışacağız. Tüm personelimize teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.