pendik escort bayan
ak

Gıda Bankası Kurban Bağışlarını Almaya Başladı

16.08.2016 - 14:58, Güncelleme: 16.08.2016 - 14:58
 

Gıda Bankası Kurban Bağışlarını Almaya Başladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası'nın kurban bağışlarını kabul etmeye başladığı bildirildi. Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası'nın kurban bağışlarını kabul etmeye başladığı bildirildi. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Gıda Bankası'nın her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlarını kabul ettiğini belirtti. Bugünden itibaren kurban bağışlarının kabulüne başlandığını aktaran Aydın, "Bu yıl kurban bağışı hisse bedeli 900 lira olarak tespit edildi. Kurban alımlarımız veteriner hekim kontrolünde beş kişilik komisyon tarafından yapılacaktır. Kurban hisse sahiplerinden isteyenlere 5 kilogram et verilecektir." ifadelerini kullandı. Kurban hissesine dahil olmak isteyen bağışçıların dernek binasında nakit ya da kredi kartıyla veya bankalar aracılığıyla hisseye dahil olabileceklerini kaydeden Aydın, "Kurban müracaatları 8 Eylül saat 17.00’de sona erecektir. Kurban kesimlerimiz hijyenik şartlarda veteriner hekim gözetiminde yapılacaktır. Dileyen hisse sahibi bağışçılarımız kurban kesimine eşlik edebileceklerdir. Kurban kesimleri başından sonuna kadar kamerayla kayıt altına alınacak, bu kayıtlar hisse sahiplerine ulaştırılacaktır.” açıklamasında bulundu. Kurban Bayramı'nın hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanı Sami Aydın, “Türkiye olağanüstü bir süreçten geçiyor. Rabbim bu bayram vesilesiyle birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirsin, nice bayramlara huzur ve sağlık içerisinde kavuşmayı nasip etsin. Başta 15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Her bir vatandaşımızın bayramı şimdiden kutlu olsun." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası'nın kurban bağışlarını kabul etmeye başladığı bildirildi. Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası'nın kurban bağışlarını kabul etmeye başladığı bildirildi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Gıda Bankası'nın her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlarını kabul ettiğini belirtti. Bugünden itibaren kurban bağışlarının kabulüne başlandığını aktaran Aydın, "Bu yıl kurban bağışı hisse bedeli 900 lira olarak tespit edildi. Kurban alımlarımız veteriner hekim kontrolünde beş kişilik komisyon tarafından yapılacaktır. Kurban hisse sahiplerinden isteyenlere 5 kilogram et verilecektir." ifadelerini kullandı.

Kurban hissesine dahil olmak isteyen bağışçıların dernek binasında nakit ya da kredi kartıyla veya bankalar aracılığıyla hisseye dahil olabileceklerini kaydeden Aydın, "Kurban müracaatları 8 Eylül saat 17.00’de sona erecektir. Kurban kesimlerimiz hijyenik şartlarda veteriner hekim gözetiminde yapılacaktır. Dileyen hisse sahibi bağışçılarımız kurban kesimine eşlik edebileceklerdir. Kurban kesimleri başından sonuna kadar kamerayla kayıt altına alınacak, bu kayıtlar hisse sahiplerine ulaştırılacaktır.” açıklamasında bulundu.

Kurban Bayramı'nın hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanı Sami Aydın, “Türkiye olağanüstü bir süreçten geçiyor. Rabbim bu bayram vesilesiyle birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirsin, nice bayramlara huzur ve sağlık içerisinde kavuşmayı nasip etsin. Başta 15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Her bir vatandaşımızın bayramı şimdiden kutlu olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.