pendik escort bayan
ak

General Mobile Gm 5 Plus, Peşin Fiyatına 12 Taksitle Türk Telekom'da

Spor 27.03.2017 - 13:48, Güncelleme: 27.03.2017 - 13:48
 

General Mobile Gm 5 Plus, Peşin Fiyatına 12 Taksitle Türk Telekom'da

Türk Telekom'un mobil müşterileri, General Mobile'ın GM5 Plus model akıllı telefonuna peşin fiyatına 12 taksitle sahip olabilecek

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, yeni kampanyası kapsamında General Mobile'ın GM5 Plus akıllı telefonunu peşin fiyatına 12 ay taksitle müşterileriyle buluşturuyor.Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, mobil müşterilerine yönelik sunduğu avantajlı cihaz kampanyalarına devam ediyor. Yeni kampanya ile Türk Telekom'un mobil müşterileri, General Mobile'ın GM5 Plus model akıllı telefonuna peşin fiyatına 12 taksitle sahip olabilecek.Türk Telekom mobil müşterileri, peşin fiyatı bin 199 TL olan General Mobile GM5 Plus'ı vade farksız 12 ay taksitle, ayda 99 TL'ye satın alabilecek. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.General Mobile GM5 Plus'ın; 5,5 inç Full HD ekranı ve 13 MP çözünürlükteki flaşlı selfie kamerası bulunuyor. İşletim sistemi olarak Android 7.1.1 Nougat'ı kullanan GM5 Plus, performansı ile üst düzey bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.
Türk Telekom'un mobil müşterileri, General Mobile'ın GM5 Plus model akıllı telefonuna peşin fiyatına 12 taksitle sahip olabilecek

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, yeni kampanyası kapsamında General Mobile'ın GM5 Plus akıllı telefonunu peşin fiyatına 12 ay taksitle müşterileriyle buluşturuyor.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, mobil müşterilerine yönelik sunduğu avantajlı cihaz kampanyalarına devam ediyor. Yeni kampanya ile Türk Telekom'un mobil müşterileri, General Mobile'ın GM5 Plus model akıllı telefonuna peşin fiyatına 12 taksitle sahip olabilecek.

Türk Telekom mobil müşterileri, peşin fiyatı bin 199 TL olan General Mobile GM5 Plus'ı vade farksız 12 ay taksitle, ayda 99 TL'ye satın alabilecek. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

General Mobile GM5 Plus'ın; 5,5 inç Full HD ekranı ve 13 MP çözünürlükteki flaşlı selfie kamerası bulunuyor. İşletim sistemi olarak Android 7.1.1 Nougat'ı kullanan GM5 Plus, performansı ile üst düzey bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.