pendik escort bayan
ak

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Oyunu Kullandı

24.06.2018 - 14:23, Güncelleme: 24.06.2018 - 14:23
 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Oyunu Kullandı

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Eşi Şule Akar ile...

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Eşi Şule Akar ile Çankaya İlkokuluna gelen Akar, 1157 numaralı sandıkta oy verdi. Oyunu kullanmasının ardından "hayırlı olsun" dileğinde bulunan Orgeneral Akar, kısa süre eşinin oy vermesini bekledi. Akar çifti, daha sonra okuldan ayrıldı.Akar'ın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile diğer kuvvet komutanları da aynı okulda oy kullandı.
ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Eşi Şule Akar ile...

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Eşi Şule Akar ile Çankaya İlkokuluna gelen Akar, 1157 numaralı sandıkta oy verdi.

Oyunu kullanmasının ardından "hayırlı olsun" dileğinde bulunan Orgeneral Akar, kısa süre eşinin oy vermesini bekledi. Akar çifti, daha sonra okuldan ayrıldı.

Akar'ın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile diğer kuvvet komutanları da aynı okulda oy kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.