pendik escort bayan
ak

Genel Sekreter Ayhan’dan Belediyespor'a Otobüs Desteği!

08.10.2015 - 19:04, Güncelleme: 08.10.2015 - 19:04
 

Genel Sekreter Ayhan’dan Belediyespor'a Otobüs Desteği!

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor'a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’ın katkıları ile otobüs alındı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor'a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’ın katkıları ile otobüs alındı. Sivas Belediyespor için alınan takım otobüsünün resmi teslimi için Kulüp Tesisleri’nde Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan yardımcısı Hasan Karaman, Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı program düzenlendi.Törende, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’a kulübe yaptığı katkılar ve otobüs hediye edilmesinden dolayı plaket takdim etti. İl Özel İdaresi tarafından kulüp için yapılan katkılardan dolayı memnuniyetini belirten Başkan Tunahan, “İl Özel İdare Sekreterimiz Salih Ayhan’dan taleplerimiz olduğunda bizleri geri çevirmeden elinden gelen desteği veriyor. En son otobüs konusunu kendisine ilettiğimizde de bu konuda elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Bizimle koordineli şekilde yapılan çalışma neticesinde bugün otobüs bize teslim edildi. Genel Sekreterimize Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. Otobüsün alınmasında destek olan İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata ise “Belediyespor bizi her platformda en iyi şekilde temsil ediyor. Bu talep bize geldiğinde, bizde meclis olarak destek olmak istedik ve elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonraki süreçte Belediyesporumuza 2. Lig’de başarılar diliyoruz.” İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan ise “Belediyesporumuz Sultan Şehrimiz Sivas’ı en iyi şekilde temsil ediyor. Geçen yılda şampiyonluk sevincini bize yaşattılar. Takımımızın başında iyi bir başkan ve yönetim kurulu var. Bu yıl 2. ligde de iyi bir performans gösteriyor. Bu başarının oluşmasına vesile olan başta Belediye Başkanımız Sami Aydın olmak üzere Kulüp Başkanımız Turhan Tunahan ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Otobüs konusu geldiğinde gerekli çalışmayı yaparak kulübümüze otobüsü kazandırdık.” dedi.Belediye Başkanı Sami Aydın da “Kurumların birbiri ile koordineli olması çok önemli. Bu doğrultuda Belediyesporumuzun otobüs ihtiyacını da İl Özel İdaremiz ve İl Genel Meclisimiz birlikte giderdi. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.Belediye Başkanı Sami Aydın, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Belediyespor’a hediye edilen otobüsü incelediler.  – Sivas  
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor'a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’ın katkıları ile otobüs alındı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Sivas Belediyespor'a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’ın katkıları ile otobüs alındı.

 

Sivas Belediyespor için alınan takım otobüsünün resmi teslimi için Kulüp Tesisleri’nde Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan yardımcısı Hasan Karaman, Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı program düzenlendi.

Törende, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan’a kulübe yaptığı katkılar ve otobüs hediye edilmesinden dolayı plaket takdim etti.

 

İl Özel İdaresi tarafından kulüp için yapılan katkılardan dolayı memnuniyetini belirten Başkan Tunahan, “İl Özel İdare Sekreterimiz Salih Ayhan’dan taleplerimiz olduğunda bizleri geri çevirmeden elinden gelen desteği veriyor. En son otobüs konusunu kendisine ilettiğimizde de bu konuda elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Bizimle koordineli şekilde yapılan çalışma neticesinde bugün otobüs bize teslim edildi. Genel Sekreterimize Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Otobüsün alınmasında destek olan İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata ise “Belediyespor bizi her platformda en iyi şekilde temsil ediyor. Bu talep bize geldiğinde, bizde meclis olarak destek olmak istedik ve elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonraki süreçte Belediyesporumuza 2. Lig’de başarılar diliyoruz.”

 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan ise “Belediyesporumuz Sultan Şehrimiz Sivas’ı en iyi şekilde temsil ediyor. Geçen yılda şampiyonluk sevincini bize yaşattılar. Takımımızın başında iyi bir başkan ve yönetim kurulu var. Bu yıl 2. ligde de iyi bir performans gösteriyor. Bu başarının oluşmasına vesile olan başta Belediye Başkanımız Sami Aydın olmak üzere Kulüp Başkanımız Turhan Tunahan ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Otobüs konusu geldiğinde gerekli çalışmayı yaparak kulübümüze otobüsü kazandırdık.” dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın da “Kurumların birbiri ile koordineli olması çok önemli. Bu doğrultuda Belediyesporumuzun otobüs ihtiyacını da İl Özel İdaremiz ve İl Genel Meclisimiz birlikte giderdi. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Sami Aydın, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Belediyespor’a hediye edilen otobüsü incelediler.  – Sivas

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.