pendik escort bayan
ak

Genel Müdür Erkan'dan Rektör Karakaya'ya Ziyaret

27.06.2019 - 17:18, Güncelleme: 27.06.2019 - 17:18
 

Genel Müdür Erkan'dan Rektör Karakaya'ya Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı...

KIRŞEHİR (AA) - Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erkan, ziyaretinde, görevine yeniden atan Rektör Karakaya'ya başarı diledi.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok sayıda başarılı proje üreterek hayata geçirdiğini belirten Erkan, KAEÜ'nün bölgesinde parlayan bir yıldız olduğunu dile getirdi. Üniversitenin pilot projeleri ile çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcıyı Kırşehir’e getirdiğini anlatan Erkan, bu başarıda Rektör Karakaya'nın etkisinin büyük olduğunu aktardı.Karakaya da Kırşehir ve bölgesinin kalkınması için projeler ürettiklerine vurgu yaparak, ziyaretinden dolayı Genel Müdür Erkan'a teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı...

KIRŞEHİR (AA) - Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erkan, ziyaretinde, görevine yeniden atan Rektör Karakaya'ya başarı diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok sayıda başarılı proje üreterek hayata geçirdiğini belirten Erkan, KAEÜ'nün bölgesinde parlayan bir yıldız olduğunu dile getirdi.

Üniversitenin pilot projeleri ile çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcıyı Kırşehir’e getirdiğini anlatan Erkan, bu başarıda Rektör Karakaya'nın etkisinin büyük olduğunu aktardı.

Karakaya da Kırşehir ve bölgesinin kalkınması için projeler ürettiklerine vurgu yaparak, ziyaretinden dolayı Genel Müdür Erkan'a teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.