pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Eskişehir'de

30.09.2016 - 19:43, Güncelleme: 30.09.2016 - 19:43
 

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Eskişehir'de

Bakan Kılıç, yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu, öğrenci yurtlarını ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eskişehir'de yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu, öğrenci yurtlarını ziyaret etti.Kılıç, Yenikent Mahallesi'nde yapımı devam eden spor salonu ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Meşelik Yerleşkesi'ndeki spor kompleksini gezdi. Buradaki incelemelerin ardından kentte yapımı süren 35 bin kişilik stadyuma geçen Kılıç, yüklenici firma yetkililerinden stadın son durumu hakkında bilgi aldı.Stat ziyaretinde Bakan Kılıç'a, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan eşlik etti.Kılıç, daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı öğrenci yurtlarını gezdi. Ziyaret programının bu kısmı, basını kapalı gerçekleşti.
Bakan Kılıç, yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu, öğrenci yurtlarını ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eskişehir'de yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu, öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

Kılıç, Yenikent Mahallesi'nde yapımı devam eden spor salonu ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Meşelik Yerleşkesi'ndeki spor kompleksini gezdi.

Buradaki incelemelerin ardından kentte yapımı süren 35 bin kişilik stadyuma geçen Kılıç, yüklenici firma yetkililerinden stadın son durumu hakkında bilgi aldı.

Stat ziyaretinde Bakan Kılıç'a, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan eşlik etti.

Kılıç, daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı öğrenci yurtlarını gezdi. Ziyaret programının bu kısmı, basını kapalı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.