pendik escort bayan
ak

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu'dan Erü Rektörü Çalış'a Ziyaret

21.02.2019 - 15:08, Güncelleme: 21.02.2019 - 15:08
 

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu'dan Erü Rektörü Çalış'a Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.ERÜ'den yapılan...

KAYSERİ (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksu, Çalış'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.Üniversite kampüsü içerisine yapılması ve Kredi Yurtlar Kurumu tarafından işletilmesi düşünülen öğrenci yurdu için istişarede bulunan Çalış ve Aksu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Erciyes Üniversitesi’nin ortak yapabileceği projeler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Program Çalış'ın Aksu'ya üniversitenin çini vazosunu hediye etmesi ve hatıra fotoğrafının çekinilmesinin ardından sona erdi.Ziyarette, Aksu’ya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de eşlik etti.
KAYSERİ (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.ERÜ'den yapılan...

KAYSERİ (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksu, Çalış'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Üniversite kampüsü içerisine yapılması ve Kredi Yurtlar Kurumu tarafından işletilmesi düşünülen öğrenci yurdu için istişarede bulunan Çalış ve Aksu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Erciyes Üniversitesi’nin ortak yapabileceği projeler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Program Çalış'ın Aksu'ya üniversitenin çini vazosunu hediye etmesi ve hatıra fotoğrafının çekinilmesinin ardından sona erdi.

Ziyarette, Aksu’ya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.