pendik escort bayan
ak

Gençlik Kurslarına Kayıtlar Başladı

19.06.2017 - 17:48, Güncelleme: 19.06.2017 - 17:48
 

Gençlik Kurslarına Kayıtlar Başladı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaz dönemi gençlik kursları için kayıtların başladığı bildirildi.Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaz dönemi gençlik kursları için kayıtların başladığı bildirildi.Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kurslar için kayıtların alınmaya başlandığını belirtti. Kurslar sayesinde gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacaklarını ifade eden Dinç, şunları kaydetti: "3 Temmuz’da başlayacak kurslar arasında gitar, ney, bağlama, resim, kaligrafi, İngilizce, matematik, işaret dili, Çankırı yöresi halk oyunları, Kur’an-ı Kerim, ev yapımı pastacılık gibi eğitimler yer alıyor. 16-25 yaş aralığındaki gençlerin bilgi ve becerilerine büyük katkı sağlayacak kursların kayıtları ise merkezlerin kendi yerlerinden yapılacak."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaz dönemi gençlik kursları için kayıtların başladığı bildirildi.Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yaz dönemi gençlik kursları için kayıtların başladığı bildirildi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kurslar için kayıtların alınmaya başlandığını belirtti.

Kurslar sayesinde gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacaklarını ifade eden Dinç, şunları kaydetti:

"3 Temmuz’da başlayacak kurslar arasında gitar, ney, bağlama, resim, kaligrafi, İngilizce, matematik, işaret dili, Çankırı yöresi halk oyunları, Kur’an-ı Kerim, ev yapımı pastacılık gibi eğitimler yer alıyor. 16-25 yaş aralığındaki gençlerin bilgi ve becerilerine büyük katkı sağlayacak kursların kayıtları ise merkezlerin kendi yerlerinden yapılacak."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.