pendik escort bayan
ak

Gençlik Haftası Kutlamaları

15.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 15.05.2019 - 14:58
 

Gençlik Haftası Kutlamaları

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, gençlik yürüyüşüyle başladı.Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, gençlik yürüyüşüyle başladı.Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ilk olarak Atatürk büstüne çelenk sunuldu.Çelenk sunulmasının ardından Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü personeli ve öğrencilerin katılımıyla gençlik yürüyüşü yapıldı. Sorgun Gençlik Spor Müdürlü Levent Tunçer, Gençlik Haftası etkinliklerinin Sorgun Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvalar ve 19 Mayıs Pazar günü Saat 11.30'da yapılacak gösterilerle devam edeceğini söyledi.
YOZGAT (AA) - Sorgun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, gençlik yürüyüşüyle başladı.Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, gençlik yürüyüşüyle başladı.

Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ilk olarak Atatürk büstüne çelenk sunuldu.

Çelenk sunulmasının ardından Sorgun Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü personeli ve öğrencilerin katılımıyla gençlik yürüyüşü yapıldı.

Sorgun Gençlik Spor Müdürlü Levent Tunçer, Gençlik Haftası etkinliklerinin Sorgun Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvalar ve 19 Mayıs Pazar günü Saat 11.30'da yapılacak gösterilerle devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.