pendik escort bayan
ak

"Gençlerin İyilik Ağacı" Projesi

06.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:13
 

"Gençlerin İyilik Ağacı" Projesi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında bazı gençler, ilçe devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.Gençlik...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında bazı gençler, ilçe devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi kapsamında, Suşehri ilçesi Gençlik Merkezi üyeleri, Suşehri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.Ziyaretteki amaçlarının hastalara moral vermek olduğunu ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu, şunları kaydetti:"Tedavi gören ve yatan hastalara bir nebze olsun moral vermek, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bizim buradaki amacımız tedavi sürecinde hastalarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olmak. İlçemiz Devlet Hastanesi yönetimine ve personeline desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz."
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında bazı gençler, ilçe devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.Gençlik...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında bazı gençler, ilçe devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi kapsamında, Suşehri ilçesi Gençlik Merkezi üyeleri, Suşehri Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ziyaretteki amaçlarının hastalara moral vermek olduğunu ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu, şunları kaydetti:

"Tedavi gören ve yatan hastalara bir nebze olsun moral vermek, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bizim buradaki amacımız tedavi sürecinde hastalarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olmak. İlçemiz Devlet Hastanesi yönetimine ve personeline desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.