pendik escort bayan
ak

Gençlere Göre "En Cool" Turkcell

Spor 21.10.2016 - 15:08, Güncelleme: 21.10.2016 - 15:08
 

Gençlere Göre "En Cool" Turkcell

İSTANBUL (AA) - Pazarlama dergisi Marketing Türkiye'nin gençler arasında yaptığı "Cool Markalar" araştırmasında "Türkiye'nin en cool GSM operatörü"...

İSTANBUL (AA) - Pazarlama dergisi Marketing Türkiye'nin gençler arasında yaptığı "Cool Markalar" araştırmasında "Türkiye'nin en cool GSM operatörü" yüzde 58,8 ile Turkcell oldu.Şirket açıklamasına göre, Turkcell, gençler tarafından "Türkiye'nin en cool GSM" operatörü seçildi. Marketing Türkiye'nin Cool Markalar araştırmasında Turkcell, yüzde 58,8'lik beğeniyle lider oldu.Gençlerin havalı bir şeyi betimlemek için kullandıkları "cool" kavramından yola çıkan Marketing Türkiye için Cool Markalar araştırmasını Roamler Türkiye gerçekleştirdi. Sunduğu yaşam tarzıyla hedef kitlenin gönlüne girmeyi başaran markaları belirleyen ve bu yıl ikinci kez yapılan araştırmada, Turkcell geçen yıl olduğu gibi liderlik koltuğunu bırakmadı.Roamler Türkiye'nin mobil uygulaması üzerinde, crowdsourcing yöntemiyle gerçekleştirdiği araştırmaya katılanların yüzde 83'ü 15-34 yaşları arasındayken, en baskın yaş grubunu yüzde 30 ile 20-24 yaş aralığındaki kullanıcılar oluşturdu.
İSTANBUL (AA) - Pazarlama dergisi Marketing Türkiye'nin gençler arasında yaptığı "Cool Markalar" araştırmasında "Türkiye'nin en cool GSM operatörü"...

İSTANBUL (AA) - Pazarlama dergisi Marketing Türkiye'nin gençler arasında yaptığı "Cool Markalar" araştırmasında "Türkiye'nin en cool GSM operatörü" yüzde 58,8 ile Turkcell oldu.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell, gençler tarafından "Türkiye'nin en cool GSM" operatörü seçildi. Marketing Türkiye'nin Cool Markalar araştırmasında Turkcell, yüzde 58,8'lik beğeniyle lider oldu.

Gençlerin havalı bir şeyi betimlemek için kullandıkları "cool" kavramından yola çıkan Marketing Türkiye için Cool Markalar araştırmasını Roamler Türkiye gerçekleştirdi. Sunduğu yaşam tarzıyla hedef kitlenin gönlüne girmeyi başaran markaları belirleyen ve bu yıl ikinci kez yapılan araştırmada, Turkcell geçen yıl olduğu gibi liderlik koltuğunu bırakmadı.

Roamler Türkiye'nin mobil uygulaması üzerinde, crowdsourcing yöntemiyle gerçekleştirdiği araştırmaya katılanların yüzde 83'ü 15-34 yaşları arasındayken, en baskın yaş grubunu yüzde 30 ile 20-24 yaş aralığındaki kullanıcılar oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.