pendik escort bayan
ak

Gençlerbirliği'nin Erzurum Kampı

12.07.2019 - 20:48, Güncelleme: 12.07.2019 - 20:48
 

Gençlerbirliği'nin Erzurum Kampı

ERZURUM (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Palandöken ilçesindeki...

ERZURUM (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sabah kuvvet çalışması yapan kırmızı-siyahlılar, akşam ise taktik ve kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde 1,5 saat süren antrenman, çift kale maç ile tamamlandı. Başkent ekibi, yarın yapılacak çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
ERZURUM (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Palandöken ilçesindeki...


ERZURUM (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sabah kuvvet çalışması yapan kırmızı-siyahlılar, akşam ise taktik ve kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde 1,5 saat süren antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.

Başkent ekibi, yarın yapılacak çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.