pendik escort bayan
ak

Gençlerbirliği'ne Gurbetçi Kaleci

09.08.2017 - 13:38, Güncelleme: 09.08.2017 - 13:38
 

Gençlerbirliği'ne Gurbetçi Kaleci

- Kırmızı-siyahlılar, Fransa doğumlu Numan Bostan ile anlaştı

ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, kalesini güçlendirmek için takviye yapıyor.Kırmızı-siyahlılar, Fransa'nın Fontainebleau kentinde doğan ve Toulouse altyapısında futbola başlayan 19 yaşındaki Numan Bostan ile anlaştı.Başkent ekibinin Ankara'ya davet ettiği genç kaleci, Fransa'nın 18 yaş altı milli takımı kadrosunda yer alırken, 17 yaş altı milli takımında ise 3 kez forma giydi.
- Kırmızı-siyahlılar, Fransa doğumlu Numan Bostan ile anlaştı


ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, kalesini güçlendirmek için takviye yapıyor.

Kırmızı-siyahlılar, Fransa'nın Fontainebleau kentinde doğan ve Toulouse altyapısında futbola başlayan 19 yaşındaki Numan Bostan ile anlaştı.

Başkent ekibinin Ankara'ya davet ettiği genç kaleci, Fransa'nın 18 yaş altı milli takımı kadrosunda yer alırken, 17 yaş altı milli takımında ise 3 kez forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.