pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerbirliği'nde Transfer

31.01.2017 - 15:33, Güncelleme: 31.01.2017 - 15:33
 

Gençlerbirliği'nde Transfer

Başkent ekibi, Anıl Karaer'i 6 aylığına kadrosuna kattı

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, ara transfer döneminin son gününde Anıl Karaer'i 6 aylığına kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Gençlerbirliği Kulübü Başkan Vekili Murat Cavcav da yer aldı. Murat Cavcav, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu. 28 yaşındaki Anıl Karaer, son olarak Kayserispor forması giyiyordu. Öte yandan başkent temsilcisi, yabancı santrfor transferi için uzun yıllardır kadrosunda bulundurduğu Ante Kulusic ile yollarını ayırdı.
Başkent ekibi, Anıl Karaer'i 6 aylığına kadrosuna kattı


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, ara transfer döneminin son gününde Anıl Karaer'i 6 aylığına kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Gençlerbirliği Kulübü Başkan Vekili Murat Cavcav da yer aldı.

Murat Cavcav, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

28 yaşındaki Anıl Karaer, son olarak Kayserispor forması giyiyordu.

Öte yandan başkent temsilcisi, yabancı santrfor transferi için uzun yıllardır kadrosunda bulundurduğu Ante Kulusic ile yollarını ayırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.