pendik escort bayan
ak

Gençlerbirliği'nde Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları

24.02.2018 - 11:58, Güncelleme: 24.02.2018 - 11:58
 

Gençlerbirliği'nde Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 26 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 26 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü.Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular daha sonra ayak tenisi oynadı. Zeki Yavru, ayak tenisinde röveşatalarıyla dikkati çekti. Kaleye geçerek kurtarışlar da yapan futbolcuyu takım arkadaşları kutladı.Kırmızı-siyahlıların idmanına tedavilerine devam edilen Ahmet İlhan Özek ve Petar Skuletic katılmadı. Başkent ekibi bugün İstanbul'a gidecek ve son çalışmasını yarın yaparak Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 26 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 26 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular daha sonra ayak tenisi oynadı. Zeki Yavru, ayak tenisinde röveşatalarıyla dikkati çekti. Kaleye geçerek kurtarışlar da yapan futbolcuyu takım arkadaşları kutladı.

Kırmızı-siyahlıların idmanına tedavilerine devam edilen Ahmet İlhan Özek ve Petar Skuletic katılmadı.

Başkent ekibi bugün İstanbul'a gidecek ve son çalışmasını yarın yaparak Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.