pendik escort bayan
ak

Gençlerbirliği'nde Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

25.03.2017 - 18:48, Güncelleme: 25.03.2017 - 18:48
 

Gençlerbirliği'nde Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kulüpten yapılan...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kulüpten yapılan açıklamada, başkent ekibinin günü çift idmanla tamamladığı bildirildi.Kırmızı-siyahlı futbolcuların, 1 saat süren sabahki idmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptıkları ifade edildi.Gençlerbirliği oyuncularının akşam antrenmanına ısınma koşusu ile başladığı ve sonrasında ise 5’e 2 top kapma oynadıkları bildirildi. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren antrenmanın taktik çalışmayla son bulduğu belirtildi.Antrenmanlara milli takımlarda bulunan Serdar Gürler, Aleksandar Scekic, Vedat Muric ve Siarhei Palitsevich katılmadı.Gençlerbirliği hazırlıklarını yarın sabah yapacağı tek idmanla sürdürecek.
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kulüpten yapılan...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada, başkent ekibinin günü çift idmanla tamamladığı bildirildi.

Kırmızı-siyahlı futbolcuların, 1 saat süren sabahki idmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptıkları ifade edildi.

Gençlerbirliği oyuncularının akşam antrenmanına ısınma koşusu ile başladığı ve sonrasında ise 5’e 2 top kapma oynadıkları bildirildi. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren antrenmanın taktik çalışmayla son bulduğu belirtildi.

Antrenmanlara milli takımlarda bulunan Serdar Gürler, Aleksandar Scekic, Vedat Muric ve Siarhei Palitsevich katılmadı.

Gençlerbirliği hazırlıklarını yarın sabah yapacağı tek idmanla sürdürecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.