pendik escort bayan
ak

Gençlerbirliği'nde Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

28.02.2017 - 20:18, Güncelleme: 28.02.2017 - 20:18
 

Gençlerbirliği'nde Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına başladı. Beştepe...

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcuların, koşu ve koordinasyon çalışması yaptığı bildirildi. Kardemir Karabükspor maçında forma giyen futbolcuların, bu çalışmanın ardından antrenmanı tamamladığı, diğer oyuncuların ise dar alanda çift kale maç yaptığı kaydedildi.Tedavisine devam edilen Nihat Şahin'in çalışmada yer almadığı vurgulandı.Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın sürdürecek.
ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına başladı. Beştepe...


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcuların, koşu ve koordinasyon çalışması yaptığı bildirildi. Kardemir Karabükspor maçında forma giyen futbolcuların, bu çalışmanın ardından antrenmanı tamamladığı, diğer oyuncuların ise dar alanda çift kale maç yaptığı kaydedildi.

Tedavisine devam edilen Nihat Şahin'in çalışmada yer almadığı vurgulandı.

Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.