pendik escort bayan
ak

Gençlerbirliği, Bursaspor Maçına Hazır

25.12.2016 - 18:48, Güncelleme: 25.12.2016 - 18:48
 

Gençlerbirliği, Bursaspor Maçına Hazır

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın sahasında yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.Beştepe...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın sahasında yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra el topu oynadı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ikinci bölümüne 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan futbolcular, dar alanda yapılan çift kale maç ve çıkış çalışmasıyla idmanı tamamladı.Başkent temsilcisinde, Samuel Owusu ve Nihat Şahin, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, Stancu, Orhan Şam, Landel ve Rantie antrenmana katılmadı.Gençlerbirliği, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın sahasında yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.Beştepe...


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın sahasında yapacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra el topu oynadı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ikinci bölümüne 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan futbolcular, dar alanda yapılan çift kale maç ve çıkış çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Başkent temsilcisinde, Samuel Owusu ve Nihat Şahin, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, Stancu, Orhan Şam, Landel ve Rantie antrenmana katılmadı.

Gençlerbirliği, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.