pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerbirliği, Antalyaspor'u Ağırlayacak

05.05.2018 - 10:58, Güncelleme: 05.05.2018 - 10:58
 

Gençlerbirliği, Antalyaspor'u Ağırlayacak

- Kırmızı-siyahlılarda kart cezalısı Alper Uludağ ve Dialo ile tedavisine devam edilen Jailton forma giyemeyecek

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek.Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.Başkent ekibinde sarı kart cezalıları Alper Uludağ ve Dialo Guidileye ile tedavisine devam edilen Jailton Paraiba, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek.Onursal başkanı merhum İlhan Cavcav'ın adının verildiği sezonda zor günler geçiren Gençlerbirliği, 32. haftaya 30 puanla 17. sırada girdi. Akdeniz temsilcisi ise 35 puanla 31. haftayı 14. basamakta tamamladı.
- Kırmızı-siyahlılarda kart cezalısı Alper Uludağ ve Dialo ile tedavisine devam edilen Jailton forma giyemeyecek


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Başkent ekibinde sarı kart cezalıları Alper Uludağ ve Dialo Guidileye ile tedavisine devam edilen Jailton Paraiba, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Onursal başkanı merhum İlhan Cavcav'ın adının verildiği sezonda zor günler geçiren Gençlerbirliği, 32. haftaya 30 puanla 17. sırada girdi. Akdeniz temsilcisi ise 35 puanla 31. haftayı 14. basamakta tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.