pendik escort bayan
ak

Gençler Sabah Namazında Buluştu

25.04.2017 - 14:58, Güncelleme: 25.04.2017 - 14:58
 

Gençler Sabah Namazında Buluştu

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde yürütülen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" Projesi kapsamında Şereflikoçhisar Gençlik Merkezi tarafından Tarihi Sultan Aladdin Cami'nde gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 100 genç katıldı.Gençlik Merkezi Müdürü Metin Ateş, "Gençlerimizin manevi eğitimlerine destek veren bu anlamlı projemize her geçen gün destek ve ilgi artıyor." dedi. Sabah namazının ardından gençlere ve cami cemaatine çorba ikramında bulunuldu.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde yürütülen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" Projesi kapsamında Şereflikoçhisar Gençlik Merkezi tarafından Tarihi Sultan Aladdin Cami'nde gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 100 genç katıldı.

Gençlik Merkezi Müdürü Metin Ateş, "Gençlerimizin manevi eğitimlerine destek veren bu anlamlı projemize her geçen gün destek ve ilgi artıyor." dedi.

Sabah namazının ardından gençlere ve cami cemaatine çorba ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.