pendik escort bayan
ak

Gençler Sabah Namazında Buluştu

16.02.2019 - 09:38, Güncelleme: 16.02.2019 - 09:38
 

Gençler Sabah Namazında Buluştu

KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Karapınar Temsilciliği üyeleri gençleri sabah namazında bir araya getirdi."Saban namazında buluşuyoruz" sloganıyla...

KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Karapınar Temsilciliği üyeleri gençleri sabah namazında bir araya getirdi."Saban namazında buluşuyoruz" sloganıyla sabah namazında bir araya gelen gençler, sabah namazını Hacı İsa Camii'nde kıldı.TÜGVA Karapınar Temsilcisi Rasih Doğan, gençlerin manevi duygularının pekişmesi ve en önemli kulluk sorumluluğunun en başında yer alan namazla buluşmasını sağlamak amacıyla sabah namazı buluşmasını gerçekleştirdiklerini ifade etti.Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği sabah namazı sonrasında camii cemaati ile hep birlikte kahvaltı yapıldı.
KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Karapınar Temsilciliği üyeleri gençleri sabah namazında bir araya getirdi."Saban namazında buluşuyoruz" sloganıyla...

KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Karapınar Temsilciliği üyeleri gençleri sabah namazında bir araya getirdi.

"Saban namazında buluşuyoruz" sloganıyla sabah namazında bir araya gelen gençler, sabah namazını Hacı İsa Camii'nde kıldı.

TÜGVA Karapınar Temsilcisi Rasih Doğan, gençlerin manevi duygularının pekişmesi ve en önemli kulluk sorumluluğunun en başında yer alan namazla buluşmasını sağlamak amacıyla sabah namazı buluşmasını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği sabah namazı sonrasında camii cemaati ile hep birlikte kahvaltı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.