pendik escort bayan
ak

Genç Tema Çanakkale Şehitleri İçin Fidan Dikti

18.03.2018 - 15:58, Güncelleme: 18.03.2018 - 15:58
 

Genç Tema Çanakkale Şehitleri İçin Fidan Dikti

KONYA (AA) - TEMA Vakfı Konya İl Temsilciliği öncülüğünde, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç TEMA Topluluğu üyeleri, Karapınar'da erozyon sahasında...

KONYA (AA) - TEMA Vakfı Konya İl Temsilciliği öncülüğünde, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç TEMA Topluluğu üyeleri, Karapınar'da erozyon sahasında Çanakkale şehitleri anısına bin 915 fidan dikti. NEÜ Genç TEMA Topluluğu üyeleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Karapınar'daki rüzgar erozyonu sahasında ağaçlandırma çalışması yaptı. Öğrenciler, düzenlenen etkinlikle 1915 yılında kazanılan zafer dolayısıyla şehitler anısına bin 915 fidanı toprakla buluşturdu. Topluluk adına açıklama yapan Gizem Mudu, böyle bir faaliyeti gerçekleştirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Çanakkale Zaferi'nin genç nesiller tarafından unutulmaması gerektiğini ifade eden Mudu, "Çanakkale'de dünyaya örnek bir zafer kazandık. Bizler de o ataların torunları olarak fidan dikimi gerçekleşirdik. Bu faaliyetimizle fakındalık yaratmak ve erozyonla mücadeleye katkı yapmak istedik. Çevreye duyarlı bir topluluğuz." dedi.
KONYA (AA) - TEMA Vakfı Konya İl Temsilciliği öncülüğünde, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç TEMA Topluluğu üyeleri, Karapınar'da erozyon sahasında...

KONYA (AA) - TEMA Vakfı Konya İl Temsilciliği öncülüğünde, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Genç TEMA Topluluğu üyeleri, Karapınar'da erozyon sahasında Çanakkale şehitleri anısına bin 915 fidan dikti.

NEÜ Genç TEMA Topluluğu üyeleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Karapınar'daki rüzgar erozyonu sahasında ağaçlandırma çalışması yaptı.

Öğrenciler, düzenlenen etkinlikle 1915 yılında kazanılan zafer dolayısıyla şehitler anısına bin 915 fidanı toprakla buluşturdu.

Topluluk adına açıklama yapan Gizem Mudu, böyle bir faaliyeti gerçekleştirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çanakkale Zaferi'nin genç nesiller tarafından unutulmaması gerektiğini ifade eden Mudu, "Çanakkale'de dünyaya örnek bir zafer kazandık. Bizler de o ataların torunları olarak fidan dikimi gerçekleşirdik. Bu faaliyetimizle fakındalık yaratmak ve erozyonla mücadeleye katkı yapmak istedik. Çevreye duyarlı bir topluluğuz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.