pendik escort bayan
ak

Genç Siyasetci 10 Günde 85 Köy Gezdi!

15.11.2017 - 17:54, Güncelleme: 15.11.2017 - 17:54
 

Genç Siyasetci 10 Günde 85 Köy Gezdi!

Köy ziyaretlerinde yüzlerce kişi ile yüz yüze görüşen genç siyasetçinin kişi atlamadan herkesle görüşmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu

Sivas İl Genel Meclis üyesi Murat Toroman, ziyaretleri sırasında yaşlı bir vatandaşın ilginç teklifi ile karşı karşıya kaldı.Köy ziyaretlerinde yüzlerce kişi ile yüz yüze görüşen genç siyasetçinin kişi atlamadan herkesle görüşmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturduSİVAS - Sivaslı genç siyasetçi 10 günde 2 bin kilometre yol gidip vatandaşların sorunlarını kimisiyle ahırda, kimisiyle tarlada kimisiyle ise sabah kahvaltısında dinledi. Sivas İl Genel Meclis üyesi Murat Toroman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmadan çalışmalıyız" sözleri üzerine köy ziyaretlerine hız verip 10 gün içerisinde yaklaşık 2 bin kilometre yol giderek 85 köyde yüzlerce vatandaşla birebir görüştü. Ziyaretlerini gece de sürdüren Toraman, kimi vatandaşla ahırda, kimisiyle tarlada, kimiyle sabah kahvaltısında bir araya gelip dertlerini dinledi. Genç siyasetçinin kişi atlamadan herkesle görüşmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu. Eşeği üzerinden sorunlarını aktaranlar da oldu, sofrasındaki yemeğini paylaşarak anlatanlar da.Cumhurbaşkanının selamını götürdüToroman görüştüğü herkese Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletiyor. Ardından dinlediği sorunları not alarak hafta içi yapılan İl Genel Meclisi toplantılarına taşıyarak çözüm yolları arıyor. Göreve geçildiği günden bu yana ziyaretlerini sürdürdüğün belirten Toroman, son 10 gündür ise ziyaretlerine hız verdiğini en kısa sürede tüm köylere ulaşıp ardından belli periyotlarda ziyaretlere devam edeceğini belirtti.Toraman yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızı ziyaret edip ellerini sıkıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyoruz. Vatandaşlarımız memnun kalıyorlar. Onlarda Cumhurbaşkanımıza selam gönderiyorlar. Aynı zamanda çalışmalarımızı yerinde görüp sorunlara yerinde müdahale etmeye çalıyoruz" dedi.Toroman ziyaretleri sırasında ilginç taleplerle de karşılaştığını söyledi. Dul bir vatandaşın, kadınların aldığı dul maaşından dolayı evlenecek eş bulamadığından dert yandığını anlatan Toroman, "Amcamız bize, 'Cumhurbaşkanımızın dul kadınlara verilen maaşları kesse de bizde evlenebilsek. Maaş aldıkları için evlenmeye yanaşmıyor' dedi" diye konuştu.  Kaynak: İHA
Köy ziyaretlerinde yüzlerce kişi ile yüz yüze görüşen genç siyasetçinin kişi atlamadan herkesle görüşmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu

Sivas İl Genel Meclis üyesi Murat Toroman, ziyaretleri sırasında yaşlı bir vatandaşın ilginç teklifi ile karşı karşıya kaldı.


Köy ziyaretlerinde yüzlerce kişi ile yüz yüze görüşen genç siyasetçinin kişi atlamadan herkesle görüşmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu

SİVAS - Sivaslı genç siyasetçi 10 günde 2 bin kilometre yol gidip vatandaşların sorunlarını kimisiyle ahırda, kimisiyle tarlada kimisiyle ise sabah kahvaltısında dinledi. 
Sivas İl Genel Meclis üyesi Murat Toroman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmadan çalışmalıyız" sözleri üzerine köy ziyaretlerine hız verip 10 gün içerisinde yaklaşık 2 bin kilometre yol giderek 85 köyde yüzlerce vatandaşla birebir görüştü. Ziyaretlerini gece de sürdüren Toraman, kimi vatandaşla ahırda, kimisiyle tarlada, kimiyle sabah kahvaltısında bir araya gelip dertlerini dinledi. Genç siyasetçinin kişi atlamadan herkesle görüşmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu. Eşeği üzerinden sorunlarını aktaranlar da oldu, sofrasındaki yemeğini paylaşarak anlatanlar da.
Cumhurbaşkanının selamını götürdü
Toroman görüştüğü herkese Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletiyor. Ardından dinlediği sorunları not alarak hafta içi yapılan İl Genel Meclisi toplantılarına taşıyarak çözüm yolları arıyor. Göreve geçildiği günden bu yana ziyaretlerini sürdürdüğün belirten Toroman, son 10 gündür ise ziyaretlerine hız verdiğini en kısa sürede tüm köylere ulaşıp ardından belli periyotlarda ziyaretlere devam edeceğini belirtti.
Toraman yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızı ziyaret edip ellerini sıkıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyoruz. Vatandaşlarımız memnun kalıyorlar. Onlarda Cumhurbaşkanımıza selam gönderiyorlar. Aynı zamanda çalışmalarımızı yerinde görüp sorunlara yerinde müdahale etmeye çalıyoruz" dedi.
Toroman ziyaretleri sırasında ilginç taleplerle de karşılaştığını söyledi. Dul bir vatandaşın, kadınların aldığı dul maaşından dolayı evlenecek eş bulamadığından dert yandığını anlatan Toroman, "Amcamız bize, 'Cumhurbaşkanımızın dul kadınlara verilen maaşları kesse de bizde evlenebilsek. Maaş aldıkları için evlenmeye yanaşmıyor' dedi" diye konuştu.

 

 

Kaynak: İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.