pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Genç Girişimcilerden Lübnan Büyükelçisi Muallim'e Ziyaret

Spor 09.12.2018 - 10:38, Güncelleme: 09.12.2018 - 10:38
 

Genç Girişimcilerden Lübnan Büyükelçisi Muallim'e Ziyaret

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu:- "Birçok büyükelçilikle temasımız, sonrasında da ilgili ülkeyle ticari iş birliğine dönük çalışmalarımız oldu. Aynı iş birliğinin Lübnan ile de olmasını istiyoruz"

ANKARA (AA) - Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, dernek üyelerinin dış ticaretlerini geliştirmelerinin önem taşıdığını belirterek, "Birçok büyükelçilikle temasımız, sonrasında da ilgili ülkeyle ticari iş birliğine dönük çalışmalarımız oldu. Aynı iş birliğinin Lübnan ile de olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı. GGYD'den yapılan açıklamaya göre, Allıoğlu başkanlığındaki dernek yönetimiyle dış ilişkiler kurulu, Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Gassan Muallim'i ziyaret etti.Allıoğlu, söz konusu ziyarette, derneğin faaliyetleri ve yabancı misyon temsilcileriyle ilişkileri hakkında bilgi verdi.Dernek üyelerinin dış ticaretlerini geliştirmelerinin, yurt dışı iş bağlantısı bulunmayan üyelerin dış ticaretle tanışmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Allıoğlu, "Bu anlamda özellikle büyükelçilikleri köprü olarak görüyoruz. Şimdiye değin birçok büyükelçilikle temasımız, sonrasında da ilgili ülkeyle ticari iş birliğine dönük çalışmalarımız oldu. Aynı iş birliğinin Lübnan ile de olmasını istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu:- "Birçok büyükelçilikle temasımız, sonrasında da ilgili ülkeyle ticari iş birliğine dönük çalışmalarımız oldu. Aynı iş birliğinin Lübnan ile de olmasını istiyoruz"

ANKARA (AA) - Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, dernek üyelerinin dış ticaretlerini geliştirmelerinin önem taşıdığını belirterek, "Birçok büyükelçilikle temasımız, sonrasında da ilgili ülkeyle ticari iş birliğine dönük çalışmalarımız oldu. Aynı iş birliğinin Lübnan ile de olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

GGYD'den yapılan açıklamaya göre, Allıoğlu başkanlığındaki dernek yönetimiyle dış ilişkiler kurulu, Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Gassan Muallim'i ziyaret etti.

Allıoğlu, söz konusu ziyarette, derneğin faaliyetleri ve yabancı misyon temsilcileriyle ilişkileri hakkında bilgi verdi.

Dernek üyelerinin dış ticaretlerini geliştirmelerinin, yurt dışı iş bağlantısı bulunmayan üyelerin dış ticaretle tanışmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Allıoğlu, "Bu anlamda özellikle büyükelçilikleri köprü olarak görüyoruz. Şimdiye değin birçok büyükelçilikle temasımız, sonrasında da ilgili ülkeyle ticari iş birliğine dönük çalışmalarımız oldu. Aynı iş birliğinin Lübnan ile de olmasını istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.