pendik escort bayan
ak

Genç Çiftçi Projesi

25.12.2016 - 15:24, Güncelleme: 25.12.2016 - 15:24
 

Genç Çiftçi Projesi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 15 kişiye 90 dişi dana verildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 15 kişiye 90 dişi dana verildi.İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bahçesinde hayvanların teslimi için tören düzenlendi.Törene katılan Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, hayvanlarını almak için gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.İlçede hayvancılığı geliştirmek için devletin büyük destekler verdiğini belirten Uzunoğlu, çiftçilere hayırlı olsun dileklerini iletti.Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nusret Recep Gümüş, proje hakkında bilgi vererek, hayvansal üretime yönelik bu projeler kapsamında 15 kişiye 6'şar adet olmak üzere 90 tane 11 aylık büyükbaş dişi dana verildiğini söyledi.Gümüş, yurt dışından getirilen danaların hibe olarak verildiğini de sözlerine ekledi.Konuşmanın ardından çiftçilere danalar teslim edildi.Programa, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve vatandaşlar katıldı. - Suşehri
Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 15 kişiye 90 dişi dana verildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında 15 kişiye 90 dişi dana verildi.


İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bahçesinde hayvanların teslimi için tören düzenlendi.

Törene katılan Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, hayvanlarını almak için gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İlçede hayvancılığı geliştirmek için devletin büyük destekler verdiğini belirten Uzunoğlu, çiftçilere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nusret Recep Gümüş, proje hakkında bilgi vererek, hayvansal üretime yönelik bu projeler kapsamında 15 kişiye 6'şar adet olmak üzere 90 tane 11 aylık büyükbaş dişi dana verildiğini söyledi.

Gümüş, yurt dışından getirilen danaların hibe olarak verildiğini de sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından çiftçilere danalar teslim edildi.

Programa, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve vatandaşlar katıldı. - Suşehri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.