pendik escort bayan
ak

Genç Basketçiler Kırşehir'de Ter Dökecek

27.02.2019 - 14:23, Güncelleme: 27.02.2019 - 14:23
 

Genç Basketçiler Kırşehir'de Ter Dökecek

KIRŞEHİR (AA) - Okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları Kırşehir'de yapılacak.Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları Kırşehir'de yapılacak.Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, grup müsabakaları Aşıkpaşa ve Kırşehir Spor salonlarında gerçekleştirilecek. Yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorilerinde yapılacak müsabakalara 12 erkek ve 12 kız takımı katılacak.Beş gün sürecek grup müsabakalarına yıldız erkeklerde Aksaray, Ankara, Antalya, Çorum, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Nevşehir, Tokat, Yozgat ve Kırşehir, yıldız kızlarda Antalya, Ankara, Çorum, İstanbul, Nevşehir, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Samsun, Tokat, Yozgat ve Kırşehir'den yaklaşık 350 sporcu, antrenör, idareci ve yöneticinin katılması bekleniyor.
KIRŞEHİR (AA) - Okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları Kırşehir'de yapılacak.Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları Kırşehir'de yapılacak.

Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, grup müsabakaları Aşıkpaşa ve Kırşehir Spor salonlarında gerçekleştirilecek. Yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorilerinde yapılacak müsabakalara 12 erkek ve 12 kız takımı katılacak.

Beş gün sürecek grup müsabakalarına yıldız erkeklerde Aksaray, Ankara, Antalya, Çorum, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Nevşehir, Tokat, Yozgat ve Kırşehir, yıldız kızlarda Antalya, Ankara, Çorum, İstanbul, Nevşehir, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Samsun, Tokat, Yozgat ve Kırşehir'den yaklaşık 350 sporcu, antrenör, idareci ve yöneticinin katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.