pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek'ten Kısa Kısa

04.04.2017 - 17:43, Güncelleme: 04.04.2017 - 17:43
 

Gemerek'ten Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Gemerek Belediyesi zabıta ekipleri yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerine el koydu.Belediye zabıta ekipleri, ilçedeki...

SİVAS (AA) - Gemerek Belediyesi zabıta ekipleri yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerine el koydu.Belediye zabıta ekipleri, ilçedeki gıda üretim yerlerini denetledi.Bir pastanenin imalathane olarak kullandığı evde son kullanma tarihi geçmiş ve insan sağlığı için tehlikeli çeşitli gıda malzemeleri bulundu.El konulan malzemeler boş bir araziye gömüldü. İş yeri sahibine cezai işlem uygulandı.Öte yandan Gemerek ilçesine bağlı Çepni Belediyesi, ekmek fırını yapımı için çalışmalarını hızlandırdı.Çepni Belediye Başkanı Murat Uçar, "Çalışmalarımız neticesinde beldemiz ekmek fırınına sahip olacak. Böylelikle halkımız hem güvenilir ekmek yiyecek hem fiyatı makul olacak." dedi. Fırında 4 kişinin çalışacağını ve 2 bin ekmek kapasiteli olacağını aktaran Uçar, "Açılışa özel 2 gün boyunca bedava ekmek dağıtacağız. Belediye personelimizle yaptığımız için fırını 23 bin liraya mal ettik. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Gemerek Belediyesi zabıta ekipleri yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerine el koydu.Belediye zabıta ekipleri, ilçedeki...

SİVAS (AA) - Gemerek Belediyesi zabıta ekipleri yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerine el koydu.

Belediye zabıta ekipleri, ilçedeki gıda üretim yerlerini denetledi.

Bir pastanenin imalathane olarak kullandığı evde son kullanma tarihi geçmiş ve insan sağlığı için tehlikeli çeşitli gıda malzemeleri bulundu.

El konulan malzemeler boş bir araziye gömüldü.

İş yeri sahibine cezai işlem uygulandı.

Öte yandan Gemerek ilçesine bağlı Çepni Belediyesi, ekmek fırını yapımı için çalışmalarını hızlandırdı.

Çepni Belediye Başkanı Murat Uçar, "Çalışmalarımız neticesinde beldemiz ekmek fırınına sahip olacak. Böylelikle halkımız hem güvenilir ekmek yiyecek hem fiyatı makul olacak." dedi.

Fırında 4 kişinin çalışacağını ve 2 bin ekmek kapasiteli olacağını aktaran Uçar, "Açılışa özel 2 gün boyunca bedava ekmek dağıtacağız. Belediye personelimizle yaptığımız için fırını 23 bin liraya mal ettik. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.