pendik escort bayan
ak

Gemerek'te Velilere Zeka Oyunları Eğitimi

30.11.2017 - 16:48, Güncelleme: 30.11.2017 - 16:48
 

Gemerek'te Velilere Zeka Oyunları Eğitimi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin velilerine yönelik zeka oyunları eğitimi düzenlendi.Yeniçubuk Anaokulu'nda düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin velilerine yönelik zeka oyunları eğitimi düzenlendi.Yeniçubuk Anaokulu'nda düzenlenen eğitimde, okulun öğretmeni Kenan Çarboğa tarafından velilere önce teorik eğitim sonra uygulamalı oyun eğitimi verildi.Çarboğa, eğitim sonrası yaptığı konuşmada, teknolojiyle birlikte sosyal ve akademik becerilerde gerilemeler yaşandığını savundu.Aile içi iletişimin zayıfladığına dikkat çeken Çarboğa, "Biz zeka oyunlarıyla aile içi iletişimi yeniden canlandırarak çocukları ve yetişkinleri teknolojik esaretten kurtarmak istiyoruz. Geleneksel oyunlarımızı gün yüzüne çıkararak kültürel devamlığı sürdürme çabasındayız. Bununla birlikte bireylerin bilişsel, duyuşsal ve psikomotor becerilerini de geliştirmeyi hedeflemekteyiz." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin velilerine yönelik zeka oyunları eğitimi düzenlendi.Yeniçubuk Anaokulu'nda düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin velilerine yönelik zeka oyunları eğitimi düzenlendi.

Yeniçubuk Anaokulu'nda düzenlenen eğitimde, okulun öğretmeni Kenan Çarboğa tarafından velilere önce teorik eğitim sonra uygulamalı oyun eğitimi verildi.

Çarboğa, eğitim sonrası yaptığı konuşmada, teknolojiyle birlikte sosyal ve akademik becerilerde gerilemeler yaşandığını savundu.

Aile içi iletişimin zayıfladığına dikkat çeken Çarboğa, "Biz zeka oyunlarıyla aile içi iletişimi yeniden canlandırarak çocukları ve yetişkinleri teknolojik esaretten kurtarmak istiyoruz. Geleneksel oyunlarımızı gün yüzüne çıkararak kültürel devamlığı sürdürme çabasındayız. Bununla birlikte bireylerin bilişsel, duyuşsal ve psikomotor becerilerini de geliştirmeyi hedeflemekteyiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.