pendik escort bayan
ak

Gemerek’te SYDV binası geçici olarak kapatıldı

11.08.2020 - 12:03, Güncelleme: 11.08.2020 - 12:03
 

Gemerek’te SYDV binası geçici olarak kapatıldı

Sivas'ta korona virüs salgını kapsamında tedbirler üst düzeyde alınmaya devam ediyor.

Sivas'ta korona virüs salgını kapsamında tedbirler üst düzeyde alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda insan yoğunluğunun fazla olduğu Gemerek İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) geçici olarak kapatıldığı duyuruldu.Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; "Kıymetli vatandaşlarımız; İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın içerisinde insan dolaşımının yoğun olması ve vatandaşlarla bire bir etkileşimde bulunulmasının salgınla mücadele noktasında alınan tedbirleri sekteye uğratması sebebiyle, 11 Ağustos 2020 Salı gününden 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününe kadar kapalı tutulmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Sivas'ta korona virüs salgını kapsamında tedbirler üst düzeyde alınmaya devam ediyor.
Sivas'ta korona virüs salgını kapsamında tedbirler üst düzeyde alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda insan yoğunluğunun fazla olduğu Gemerek İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) geçici olarak kapatıldığı duyuruldu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; "Kıymetli vatandaşlarımız; İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın içerisinde insan dolaşımının yoğun olması ve vatandaşlarla bire bir etkileşimde bulunulmasının salgınla mücadele noktasında alınan tedbirleri sekteye uğratması sebebiyle, 11 Ağustos 2020 Salı gününden 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününe kadar kapalı tutulmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.