pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek'te Şoförler Odası genel kurulu yapıldı

Siyaset 18.01.2018 - 14:58, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:58
 

Gemerek'te Şoförler Odası genel kurulu yapıldı

SİVAS'ın Gemerek ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.

SİVAS'ın Gemerek ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında oda başkanı Oğuz Gemerekliğlu güven tazeledi.İlçede bulunan Ziraat Odası salonunda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Divan Başkanı Beşir Köksal teşkilat olarak bir aile olduklarını, ilçede bulunan oda başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını, oda başkanının üyelerine en güzel şekilde hizmet etmek için gayret gösterdiğini belirterek, başarılar diledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından yönetim, denetim kurulu raporları, bilançolar, gelir ve giderler okunduktan sonra ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde taksici esnafların korsan taksilerden dolayı sıkıntı yaşadığı, şehir giriş ve çıkışlarındaki kantarlar ile esnafların yaşadıkları sorunlar gündeme geldi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra tek liste ile gidilen seçim sonrasında mevcut başkan Oğuz Gemereklioğlu, bir kez daha seçilerek güven tazeledi. Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetimi Dursun Şahin, Yılmaz Yıldırım, Aydın Sağırkaya, Rahmi Şenen, Mesut Taşdemir ve Ramazan Karabulut'tan oluştu. Denetim Kurulunda ise İlhan Çatak, Ahmet Dinçer ve Adem Yıldırım yer aldı.Genel Kurula Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ın yanı sıra, Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, Gemerek Ziraat Odası Başkanı İhsan Sarıdağ, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erol Yıldırım, Bahçeli Mahallesi muhtarı Hakan Delibayır ve üyeler katıldı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ın Gemerek ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.

SİVAS'ın Gemerek ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında oda başkanı Oğuz Gemerekliğlu güven tazeledi.

İlçede bulunan Ziraat Odası salonunda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Divan Başkanı Beşir Köksal teşkilat olarak bir aile olduklarını, ilçede bulunan oda başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını, oda başkanının üyelerine en güzel şekilde hizmet etmek için gayret gösterdiğini belirterek, başarılar diledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından yönetim, denetim kurulu raporları, bilançolar, gelir ve giderler okunduktan sonra ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde taksici esnafların korsan taksilerden dolayı sıkıntı yaşadığı, şehir giriş ve çıkışlarındaki kantarlar ile esnafların yaşadıkları sorunlar gündeme geldi.

Dilek ve temenniler bölümünden sonra tek liste ile gidilen seçim sonrasında mevcut başkan Oğuz Gemereklioğlu, bir kez daha seçilerek güven tazeledi. Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetimi Dursun Şahin, Yılmaz Yıldırım, Aydın Sağırkaya, Rahmi Şenen, Mesut Taşdemir ve Ramazan Karabulut'tan oluştu. Denetim Kurulunda ise İlhan Çatak, Ahmet Dinçer ve Adem Yıldırım yer aldı.

Genel Kurula Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ın yanı sıra, Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, Gemerek Ziraat Odası Başkanı İhsan Sarıdağ, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erol Yıldırım, Bahçeli Mahallesi muhtarı Hakan Delibayır ve üyeler katıldı.

FOTOĞRAFLI

Gemerek'te Şoförler Odası genel kurulu yapıldı

Gemerek'te Şoförler Odası genel kurulu yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.