pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek'te Sigara Bırakma Polikliniğine 1 Ayda 110 Başvuru

22.02.2018 - 10:18, Güncelleme: 22.02.2018 - 10:18
 

Gemerek'te Sigara Bırakma Polikliniğine 1 Ayda 110 Başvuru

SİVAS (AA) - Gemerek Devlet Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniği'ne, 1 ayda 110 bağımlı sigarayı bırakmak için başvurdu. Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi...

SİVAS (AA) - Gemerek Devlet Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniği'ne, 1 ayda 110 bağımlı sigarayı bırakmak için başvurdu. Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kızmaz ve uzman doktor Burcu Kumtepe Kurt kontrolünde, haftanın 2 günü hizmet veren polikliniğe, bir ayda 110 bağımlı sigarayı bırakabilmek için başvuru yaptı.Kızmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, polikliniğe olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, sigarayı bırakan hasta sayısının her geçen gün arttığını kaydetti.Kurt ise gerekli kontrol ve tetkiklerin ardından, ilaç ve nikotin bantları desteğiyle bağımlıların sigarayı kolaylıkla bırakabileceklerini söyledi.Sigarayı bırakmak için kararlılıkla gelen bağımlıların ve oluşan talebin kendilerini memnun ettiğini aktaran Kurt, "Sigarayı bırakmanın imkansız olduğunu düşünen tüm bağımlıları sigarayı rahatlıkla bırakmaya davet ediyoruz. İlçemiz halkı gerçekten çok iradeli. Sigara bırakmak için gelen hasta sayısı oldukça fazla." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Gemerek Devlet Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniği'ne, 1 ayda 110 bağımlı sigarayı bırakmak için başvurdu. Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi...

SİVAS (AA) - Gemerek Devlet Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniği'ne, 1 ayda 110 bağımlı sigarayı bırakmak için başvurdu.

Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kızmaz ve uzman doktor Burcu Kumtepe Kurt kontrolünde, haftanın 2 günü hizmet veren polikliniğe, bir ayda 110 bağımlı sigarayı bırakabilmek için başvuru yaptı.

Kızmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, polikliniğe olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, sigarayı bırakan hasta sayısının her geçen gün arttığını kaydetti.

Kurt ise gerekli kontrol ve tetkiklerin ardından, ilaç ve nikotin bantları desteğiyle bağımlıların sigarayı kolaylıkla bırakabileceklerini söyledi.

Sigarayı bırakmak için kararlılıkla gelen bağımlıların ve oluşan talebin kendilerini memnun ettiğini aktaran Kurt, "Sigarayı bırakmanın imkansız olduğunu düşünen tüm bağımlıları sigarayı rahatlıkla bırakmaya davet ediyoruz. İlçemiz halkı gerçekten çok iradeli. Sigara bırakmak için gelen hasta sayısı oldukça fazla." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.