pendik escort bayan
ak

Gemerek'te "Onlar Da Buradaydı" Programı

23.12.2017 - 08:53, Güncelleme: 23.12.2017 - 08:53
 

Gemerek'te "Onlar Da Buradaydı" Programı

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Yeniçubuk Anadolu Lisesi tarafından "Onlar da Buradaydı" programı düzenlendi.Liseden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Yeniçubuk Anadolu Lisesi tarafından "Onlar da Buradaydı" programı düzenlendi.Liseden yapılan yazılı açıklamaya göre, lisede öğrenimini tamamlayan Yeniçubuk Anadolu Lisesi mezunları her yıl okula davet ediliyor.Mezunlar, bu kapsamda hem lise yıllarındaki anılarını hem de bulundukları konumları öğrencilerle paylaşıyor.Okulun matematik öğretmenleri Müjdat Arslan ve Ersin Şen'in koordinesinde bu yıl gerçekleştirilen programa, Gemerek Anadolu Lisesi Müdürü Aytekin Uslu ve Yurter Özcan, ortaokulu müdürü Murat Çoban, konuşmacı olarak katıldı.Uslu ve Yurter, öğrencilerle anılarını ve tecrübelerini paylaştı.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Yeniçubuk Anadolu Lisesi tarafından "Onlar da Buradaydı" programı düzenlendi.Liseden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Yeniçubuk Anadolu Lisesi tarafından "Onlar da Buradaydı" programı düzenlendi.

Liseden yapılan yazılı açıklamaya göre, lisede öğrenimini tamamlayan Yeniçubuk Anadolu Lisesi mezunları her yıl okula davet ediliyor.

Mezunlar, bu kapsamda hem lise yıllarındaki anılarını hem de bulundukları konumları öğrencilerle paylaşıyor.

Okulun matematik öğretmenleri Müjdat Arslan ve Ersin Şen'in koordinesinde bu yıl gerçekleştirilen programa, Gemerek Anadolu Lisesi Müdürü Aytekin Uslu ve Yurter Özcan, ortaokulu müdürü Murat Çoban, konuşmacı olarak katıldı.

Uslu ve Yurter, öğrencilerle anılarını ve tecrübelerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.