pendik escort bayan
ak

Gemerek'te İshal Vakaları

29.09.2017 - 10:38, Güncelleme: 29.09.2017 - 10:38
 

Gemerek'te İshal Vakaları

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde, son iki ayda çok sayıda kişinin ishal şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi.İlçede ağustos ve eylül ayında 901...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde, son iki ayda çok sayıda kişinin ishal şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi.İlçede ağustos ve eylül ayında 901 kişi, karın ağrısı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu.Hastaneye başvuranlardan Evren Tor, "Serum taktılar. Servisteki bazı hastaların da aynı hastalıktan yattığını öğrendim." dedi.Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, son günlerde içme sularında sıkıntı olduğu söylentilerinin yayıldığını belirterek, "Depolarımızda düzenli şekilde klorlanma çalışmaları yapılmaktadır. Gerekli numuneler alınıyor ve bir sıkıntı yok. Tatlı su olarak bilinen sularda sıkıntı olduğu tespit edildi. Vatandaşlarımızdan mümkün mertebe kaynak sularını kaynatmadan kullanmamalarını rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.İlçe genelinde bulunan bazı tatlı su çeşmelerinin yanına "Bu suyu sağlığınız için bir süre kullanmayınız" levhaları konuldu.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde, son iki ayda çok sayıda kişinin ishal şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi.İlçede ağustos ve eylül ayında 901...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde, son iki ayda çok sayıda kişinin ishal şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi.

İlçede ağustos ve eylül ayında 901 kişi, karın ağrısı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Hastaneye başvuranlardan Evren Tor, "Serum taktılar. Servisteki bazı hastaların da aynı hastalıktan yattığını öğrendim." dedi.

Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, son günlerde içme sularında sıkıntı olduğu söylentilerinin yayıldığını belirterek, "Depolarımızda düzenli şekilde klorlanma çalışmaları yapılmaktadır. Gerekli numuneler alınıyor ve bir sıkıntı yok. Tatlı su olarak bilinen sularda sıkıntı olduğu tespit edildi. Vatandaşlarımızdan mümkün mertebe kaynak sularını kaynatmadan kullanmamalarını rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İlçe genelinde bulunan bazı tatlı su çeşmelerinin yanına "Bu suyu sağlığınız için bir süre kullanmayınız" levhaları konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.