pendik escort bayan
ak

Gemerek'te Doğalgaz Çalışmaları Başladı

28.07.2017 - 17:23, Güncelleme: 28.07.2017 - 17:23
 

Gemerek'te Doğalgaz Çalışmaları Başladı

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğalgaz çalışmaları başladı.Çalışmalara, Gemerek Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen açılış programıyla start verildi.Gemerek...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğalgaz çalışmaları başladı.Çalışmalara, Gemerek Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen açılış programıyla start verildi.Gemerek Kaymakam Vekili Akif Pektaş, programda yaptığı konuşmada, Gemerek için önemli bir çalışmaya imza atıldığını belirterek, yatırımda emeği geçenlere teşekkür etti.Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, Gemerek için verilen sözlerin yerine getirilmesinin mutluluğunun yaşadığını dile getirerek "Bu yapılan hizmetlerin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.Yapılan duaların ardından kurban kesildi ve doğalgaz için ilk kaynak Kaymakam Pektaş ve Belediye Başkanı Demir tarafından yapıldı.Programa, Gemerek Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Barış Ulucanlı, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğalgaz çalışmaları başladı.Çalışmalara, Gemerek Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen açılış programıyla start verildi.Gemerek...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğalgaz çalışmaları başladı.

Çalışmalara, Gemerek Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen açılış programıyla start verildi.

Gemerek Kaymakam Vekili Akif Pektaş, programda yaptığı konuşmada, Gemerek için önemli bir çalışmaya imza atıldığını belirterek, yatırımda emeği geçenlere teşekkür etti.

Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, Gemerek için verilen sözlerin yerine getirilmesinin mutluluğunun yaşadığını dile getirerek "Bu yapılan hizmetlerin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Yapılan duaların ardından kurban kesildi ve doğalgaz için ilk kaynak Kaymakam Pektaş ve Belediye Başkanı Demir tarafından yapıldı.

Programa, Gemerek Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Barış Ulucanlı, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.