pendik escort bayan
ak

Gemerek'te Borç Erteleme Başvuruları Sürüyor

23.12.2017 - 17:28, Güncelleme: 23.12.2017 - 17:28
 

Gemerek'te Borç Erteleme Başvuruları Sürüyor

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğal afetlerden zarar gören tarım alanları için borç erteleme başvuruları devam ediyor.Gemerek İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğal afetlerden zarar gören tarım alanları için borç erteleme başvuruları devam ediyor.Gemerek İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çiftçilerin, Gemerek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne borç erteleme için başvuru yaptığı belirtildi.İlçe genelinde yüzde 30-35 oranında doğal afetlerden meydana gelen tahribat yaşandığı kaydedilen açıklamada şöyle denildi:"Ertelemeden yaklaşık 200 çiftçimizin faydalanması bekleniyor. Özellikle dolu yağışlarından çiftçilerimizin mahsülleri zarar gördü. 2017 yılına ait borçlarını erteletmek isteyen çiftçilerin 31 Aralık 2017'ye kadar müdürlüğümüze başvurmaları gerekiyor."
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğal afetlerden zarar gören tarım alanları için borç erteleme başvuruları devam ediyor.Gemerek İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde doğal afetlerden zarar gören tarım alanları için borç erteleme başvuruları devam ediyor.

Gemerek İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çiftçilerin, Gemerek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne borç erteleme için başvuru yaptığı belirtildi.

İlçe genelinde yüzde 30-35 oranında doğal afetlerden meydana gelen tahribat yaşandığı kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

"Ertelemeden yaklaşık 200 çiftçimizin faydalanması bekleniyor. Özellikle dolu yağışlarından çiftçilerimizin mahsülleri zarar gördü. 2017 yılına ait borçlarını erteletmek isteyen çiftçilerin 31 Aralık 2017'ye kadar müdürlüğümüze başvurmaları gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.