pendik escort bayan
ak

Gemerek\'e Üç Yeni Kur\'an Kursu Açılacak

13.01.2014 - 19:30, Güncelleme: 13.01.2014 - 19:30
 

Gemerek\'e Üç Yeni Kur\'an Kursu Açılacak

Gemerek Müftülüğü tarafından ilçeye üç yeni Kur’an Kursu daha hizmete açılacağı belirtildi.

Gemerek ilçesinde geçtiğimiz yıl 7 olan Kur’an Kursu sayısı bu yıl 17’ye çıkarken, öğrenci sayısı da geçen yıl 180 bu yıl ise 300’ü aştığı kaydedildi. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Gemerek Müftüsü İhsan Öz; “Gemerek Halkına duyarlı davranışları için teşekkür ediyoruz. Kurslarımızın tamamı vatandaşlarımızın yardımlarıyla ayakta duruyor. 2013 yılı müftülüğümüz açısından son derece iyi geçti. Kurs sayımızı 2 katından fazlasına çıkarmayı başardık. Önümüzdeki günlerde kursu olmayan kasabalarımıza, köylerimize yönelik çalışmalarımız olacak. İmam ve öğretici eksiğimiz bulunmamaktadır. Tam kadro Gemerek’e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Tabi ki yardımlar Müftülüğümüz için oldukça öneme sahip.” diye konuştu. Gemerek Haberleri
Gemerek Müftülüğü tarafından ilçeye üç yeni Kur’an Kursu daha hizmete açılacağı belirtildi.

Gemerek ilçesinde geçtiğimiz yıl 7 olan Kur’an Kursu sayısı bu yıl 17’ye çıkarken, öğrenci sayısı da geçen yıl 180 bu yıl ise 300’ü aştığı kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Gemerek Müftüsü İhsan Öz; “Gemerek Halkına duyarlı davranışları için teşekkür ediyoruz. Kurslarımızın tamamı vatandaşlarımızın yardımlarıyla ayakta duruyor. 2013 yılı müftülüğümüz açısından son derece iyi geçti. Kurs sayımızı 2 katından fazlasına çıkarmayı başardık. Önümüzdeki günlerde kursu olmayan kasabalarımıza, köylerimize yönelik çalışmalarımız olacak. İmam ve öğretici eksiğimiz bulunmamaktadır. Tam kadro Gemerek’e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Tabi ki yardımlar Müftülüğümüz için oldukça öneme sahip.” diye konuştu. Gemerek Haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.