pendik escort bayan
ak

Gemerek’de Kur'an-ı Kerim Kursiyerlerinin Mezuniyet Töreni

29.05.2018 - 09:53, Güncelleme: 29.05.2018 - 09:53
 

Gemerek’de Kur'an-ı Kerim Kursiyerlerinin Mezuniyet Töreni

SİVAS (AA) - Sivas’ın Gemerek ilçesinde Kur'an-ı Kerim eğitimini tamamlayan 165 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi. Gemerek Müftülüğüne bağlı...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Gemerek ilçesinde Kur'an-ı Kerim eğitimini tamamlayan 165 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi. Gemerek Müftülüğüne bağlı 13 kursta Kur'an-ı Kerim öğrenen 165 kursiyerin mezuniyeti dolayısıyla Gemerek Konferans Salonu'nda yapılan mezuniyet törenine Gemerek Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, İlçe Müftüsü Harun Kılıç ve diğer yetkililer katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Kaymakam Mutlu, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti. İlçe Müftüsü Kılıç ise müftülüğün faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Programın sonunda Mutlu ve Kılıç, kursiyerlere başarı belgesi ve hediye takdim etti.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Gemerek ilçesinde Kur'an-ı Kerim eğitimini tamamlayan 165 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi. Gemerek Müftülüğüne bağlı...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Gemerek ilçesinde Kur'an-ı Kerim eğitimini tamamlayan 165 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi.

Gemerek Müftülüğüne bağlı 13 kursta Kur'an-ı Kerim öğrenen 165 kursiyerin mezuniyeti dolayısıyla Gemerek Konferans Salonu'nda yapılan mezuniyet törenine Gemerek Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, İlçe Müftüsü Harun Kılıç ve diğer yetkililer katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Kaymakam Mutlu, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti.

İlçe Müftüsü Kılıç ise müftülüğün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Programın sonunda Mutlu ve Kılıç, kursiyerlere başarı belgesi ve hediye takdim etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.