pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu

18.01.2018 - 14:38, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:38
 

Gemerek Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu

SİVAS (AA) - Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.İlçe Ziraat Odası salonunda yapılan seçimde, divan başkanlığını...

SİVAS (AA) - Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.İlçe Ziraat Odası salonunda yapılan seçimde, divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı.Divan Başkanı Beşir Köksal teşkilat olarak bir aile olduklarını, ilçede bulunan oda başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını, oda üyelerine en güzel şekilde hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.Tek liste ile gidilen seçim sonrasında mevcut Başkan Oğuz Gemereklioğlu, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
SİVAS (AA) - Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.İlçe Ziraat Odası salonunda yapılan seçimde, divan başkanlığını...

SİVAS (AA) - Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı.

İlçe Ziraat Odası salonunda yapılan seçimde, divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı.

Divan Başkanı Beşir Köksal teşkilat olarak bir aile olduklarını, ilçede bulunan oda başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını, oda üyelerine en güzel şekilde hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Tek liste ile gidilen seçim sonrasında mevcut Başkan Oğuz Gemereklioğlu, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.