pendik escort bayan
ak

Gelinini İkna Etmeye Giden Kayınvalide ile Oğlu Vuruldu

16.10.2014 - 10:24, Güncelleme: 16.10.2014 - 10:24
 

Gelinini İkna Etmeye Giden Kayınvalide ile Oğlu Vuruldu

Sivas'ta gelini M.B.yi barıştırmak için ziyarete giden kayınvalide İsmihan B. ile kayınbiraderi Miktat B., uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Sivas'ta şiddetli geçimsizlik nedeniyle üç ay önce eşi Uğur B.'yi terk edip babasının evine giden gelini M.B.'yi barıştırmak için ziyarete giden kayınvalide İsmihan B. ile kayınbiraderi Miktat B., uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandı.   Merkeze bağlı Sarıhasan Köyü'nde oturan ve yaklaşık 1 yıllık evli olan Uğur B. ile eşi M.B., geçimsizlik nedeniyle tartışınca genç üç ay önce babasının evine gitti. Uğur B.'nin barışma girişimleri sonuç vermeyince kayınvalide İsmihan B., yanına diğer oğlu Miktat B.'yi de alarak gelini M.B.'nin babasının Mehmetpaşa Mahallesi Karabağ Caddesi'ndeki evine gitti. İddiaya göre otomobilden inen anne ve oğuluna apartmanın 2'inci katındaki dairenin balkonundan gelini M.B.'nin amcasının oğlu Ö.B. tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu vücutlarına çok sayıda saçma isabet eden anne ve oğlu yarlandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmihan B. karnından, oğlu ise göğsünden yaralandı. Miktat B.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.     Olayla ilgili M.B'nin akrabaları K.B. ile Ö.B. polis ekiplerince gözaltına alındı, olayda kullanılan silaha ise el konuldu. Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.- Sivas
Sivas'ta gelini M.B.yi barıştırmak için ziyarete giden kayınvalide İsmihan B. ile kayınbiraderi Miktat B., uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Sivas'ta şiddetli geçimsizlik nedeniyle üç ay önce eşi Uğur B.'yi terk edip babasının evine giden gelini M.B.'yi barıştırmak için ziyarete giden kayınvalide İsmihan B. ile kayınbiraderi Miktat B., uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandı.

 

Merkeze bağlı Sarıhasan Köyü'nde oturan ve yaklaşık 1 yıllık evli olan Uğur B. ile eşi M.B., geçimsizlik nedeniyle tartışınca genç üç ay önce babasının evine gitti. Uğur B.'nin barışma girişimleri sonuç vermeyince kayınvalide İsmihan B., yanına diğer oğlu Miktat B.'yi de alarak gelini M.B.'nin babasının Mehmetpaşa Mahallesi Karabağ Caddesi'ndeki evine gitti. İddiaya göre otomobilden inen anne ve oğuluna apartmanın 2'inci katındaki dairenin balkonundan gelini M.B.'nin amcasının oğlu Ö.B. tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu vücutlarına çok sayıda saçma isabet eden anne ve oğlu yarlandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmihan B. karnından, oğlu ise göğsünden yaralandı. Miktat B.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

 

Olayla ilgili M.B'nin akrabaları K.B. ile Ö.B. polis ekiplerince gözaltına alındı, olayda kullanılan silaha ise el konuldu. Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.- Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.