pendik escort bayan
ak

Gediz Elektrik'ten Manisa'ya Yeni Müşteri İlişkileri Merkezi

Spor 25.02.2019 - 08:48, Güncelleme: 25.02.2019 - 08:48
 

Gediz Elektrik'ten Manisa'ya Yeni Müşteri İlişkileri Merkezi

ANKARA (AA) - Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ tarafından Manisa’da yeni müşteri ilişkileri merkezi açıldı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ tarafından Manisa’da yeni müşteri ilişkileri merkezi açıldı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik tedarik faaliyetleri kapsamında dijital kanallar üzerinden yenilikçi çalışmalarını hayata geçiren Gediz Elektrik, müşteri ilişkileri merkezi sayısını ve hizmet kalitesini artırarak büyümeye devam ediyor. Bu doğrultuda Manisa’nın merkez ilçesi Yunusemre’deki Hafsa Sultan Mahallesi’nde şehirdeki beşinci müşteri ilişkileri merkezi açıldı.Müşterilerin konforlu ve ferah mekanlarda işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceği merkez, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.
ANKARA (AA) - Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ tarafından Manisa’da yeni müşteri ilişkileri merkezi açıldı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ tarafından Manisa’da yeni müşteri ilişkileri merkezi açıldı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik tedarik faaliyetleri kapsamında dijital kanallar üzerinden yenilikçi çalışmalarını hayata geçiren Gediz Elektrik, müşteri ilişkileri merkezi sayısını ve hizmet kalitesini artırarak büyümeye devam ediyor.

Bu doğrultuda Manisa’nın merkez ilçesi Yunusemre’deki Hafsa Sultan Mahallesi’nde şehirdeki beşinci müşteri ilişkileri merkezi açıldı.

Müşterilerin konforlu ve ferah mekanlarda işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceği merkez, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.