pendik escort bayan
ak

Gediz Elektrik, İzmir'de 2 Yeni Mim Açtı

Spor 09.12.2017 - 17:03, Güncelleme: 09.12.2017 - 17:03
 

Gediz Elektrik, İzmir'de 2 Yeni Mim Açtı

İZMİR (AA) - Gediz Elektrik, İzmir'in Bostanlı ve Hatay semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı.Şirketten yapılan açıklamada, artan müşteri...

İZMİR (AA) - Gediz Elektrik, İzmir'in Bostanlı ve Hatay semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı.Şirketten yapılan açıklamada, artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına İzmir Hatay ve Bostanlı’da MİM açıldığı belirtildi. Merkezlerde tahsilat, abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı kampanyalar gibi hizmetlerin daha hızlı bir sürede yapıldığı aktarılan açıklamada, MİM sayılarının artırılacağı kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir, İzmir 'de 60'ın üzerine MİM olduğuna işaret ederek "Amacımız hizmetlerimizin hızlı, rahat ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.
İZMİR (AA) - Gediz Elektrik, İzmir'in Bostanlı ve Hatay semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı.Şirketten yapılan açıklamada, artan müşteri...

İZMİR (AA) - Gediz Elektrik, İzmir'in Bostanlı ve Hatay semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı.

Şirketten yapılan açıklamada, artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına İzmir Hatay ve Bostanlı’da MİM açıldığı belirtildi.

Merkezlerde tahsilat, abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı kampanyalar gibi hizmetlerin daha hızlı bir sürede yapıldığı aktarılan açıklamada, MİM sayılarının artırılacağı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir, İzmir 'de 60'ın üzerine MİM olduğuna işaret ederek "Amacımız hizmetlerimizin hızlı, rahat ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.