pendik escort bayan
ak

"Geçmişten Günümüze Çubukspor" Toplantısı

24.07.2018 - 17:23, Güncelleme: 24.07.2018 - 17:23
 

"Geçmişten Günümüze Çubukspor" Toplantısı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Geçmişten Günümüze Çubukspor" konulu toplantı düzenlendi. Tarihi Bekir Ağalar Konağı'nda gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Geçmişten Günümüze Çubukspor" konulu toplantı düzenlendi. Tarihi Bekir Ağalar Konağı'nda gerçekleştirilen toplantıya Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubukspor Kulübü Başkanı Eyüp Kocabaş ve kurulduğu tarihten bugüne kadar Çubukspor'da forma giyen futbolcular katıldı. Acehan, toplantıda yaptığı konuşmada, "İnşallah Gökçedere yolunda bulunan yerimize içerisinde yüzme havuzunun ve antrenman sahalarının bulunduğu bir tesis yapacağız. Çok sayıda konaklama ve sosyal alanların da olacağı bu tesiste gençlerimiz küçük yaştan itibaren futbolcu olarak yetiştirilecek. O zaman geçmişte olduğu gibi Çubukspor'un dışarıdan futbolcu almasına gerek kalmayacak." dedi. Kendisinin eski bir futbolcu olduğunu anlatan Çubuk Düşünce Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman da ilçede spora olan bakış açısının tamamen değişmesi gerektiğini söyledi. Çubuksporlu eski oyuncu ve antrenör Sadullah Acele de "Bu ilçede binlerce futbolcu yetiştirecek kapasite ve yetenekli çocuklar var. İlk kurulduğumuz yıllarda ben ve benim gibi nice arkadaşımız futbolcu olarak yetişti ve önemli yerlere geldi. Bu tekrar yapılabilir." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Geçmişten Günümüze Çubukspor" konulu toplantı düzenlendi. Tarihi Bekir Ağalar Konağı'nda gerçekleştirilen...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Geçmişten Günümüze Çubukspor" konulu toplantı düzenlendi.

Tarihi Bekir Ağalar Konağı'nda gerçekleştirilen toplantıya Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubukspor Kulübü Başkanı Eyüp Kocabaş ve kurulduğu tarihten bugüne kadar Çubukspor'da forma giyen futbolcular katıldı.

Acehan, toplantıda yaptığı konuşmada, "İnşallah Gökçedere yolunda bulunan yerimize içerisinde yüzme havuzunun ve antrenman sahalarının bulunduğu bir tesis yapacağız. Çok sayıda konaklama ve sosyal alanların da olacağı bu tesiste gençlerimiz küçük yaştan itibaren futbolcu olarak yetiştirilecek. O zaman geçmişte olduğu gibi Çubukspor'un dışarıdan futbolcu almasına gerek kalmayacak." dedi.

Kendisinin eski bir futbolcu olduğunu anlatan Çubuk Düşünce Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman da ilçede spora olan bakış açısının tamamen değişmesi gerektiğini söyledi.

Çubuksporlu eski oyuncu ve antrenör Sadullah Acele de "Bu ilçede binlerce futbolcu yetiştirecek kapasite ve yetenekli çocuklar var. İlk kurulduğumuz yıllarda ben ve benim gibi nice arkadaşımız futbolcu olarak yetişti ve önemli yerlere geldi. Bu tekrar yapılabilir." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.