pendik escort bayan
ak

Geçici İşçiler Kura İle Belirlendi

20.03.2017 - 11:48, Güncelleme: 20.03.2017 - 11:48
 

Geçici İşçiler Kura İle Belirlendi

KONYA (AA) - Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde belediyeler ile orman teşkilatında çalışacak toplam 175 geçici işçi, başvuru sayısının fazla...

KONYA (AA) - Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde belediyeler ile orman teşkilatında çalışacak toplam 175 geçici işçi, başvuru sayısının fazla olması üzerine noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi. Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçe belediyeleri ile Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğünün her üç ilçedeki teşkilatlarında İŞKUR'un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 6 ay süreyle istihdam edilecek 175 personel için 937 kişi başvuruda bulundu. Başvuru sayısı fazla olunca noter huzurunda kura çekimiyle çalıştırılacak 175 geçici işçi belirlendi. Beyşehir'de İŞKUR yetkileri, kura çekilmesinden önce başvuru sahiplerini bilgilendirdi, ardından kura çekilişleri yapıldı. TYP kapsamında çalışacak 175 personelin 22 Mart - 22 Eylül 2017 tarihleri arasında 6 ay süreyle çalıştırılacağı, maaş ve sigortalarının ise İŞKUR tarafından karşılanacağı belirtildi.
KONYA (AA) - Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde belediyeler ile orman teşkilatında çalışacak toplam 175 geçici işçi, başvuru sayısının fazla...

KONYA (AA) - Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde belediyeler ile orman teşkilatında çalışacak toplam 175 geçici işçi, başvuru sayısının fazla olması üzerine noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.
Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçe belediyeleri ile Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğünün her üç ilçedeki teşkilatlarında İŞKUR'un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 6 ay süreyle istihdam edilecek 175 personel için 937 kişi başvuruda bulundu.

Başvuru sayısı fazla olunca noter huzurunda kura çekimiyle çalıştırılacak 175 geçici işçi belirlendi. Beyşehir'de İŞKUR yetkileri, kura çekilmesinden önce başvuru sahiplerini bilgilendirdi, ardından kura çekilişleri yapıldı.

TYP kapsamında çalışacak 175 personelin 22 Mart - 22 Eylül 2017 tarihleri arasında 6 ay süreyle çalıştırılacağı, maaş ve sigortalarının ise İŞKUR tarafından karşılanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.