pendik escort bayan
ak

Gebze Belediyesinden Ngc'ye Ekipman Desteği

22.09.2017 - 14:38, Güncelleme: 22.09.2017 - 14:38
 

Gebze Belediyesinden Ngc'ye Ekipman Desteği

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin kardeş cemiyet olması nedeniyle Gebze Belediyesi tarafından NGC'ye teknolojik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin kardeş cemiyet olması nedeniyle Gebze Belediyesi tarafından NGC'ye teknolojik ekipman desteği sağladı. NGC binasındaki, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in katıldığı törende, cihazlar NGC Başkanı Bayram Ekici'ye teslim edildi.Programda konuşan Ekici, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile geçen yıl protokol imzaladıklarını belirterek, her iki cemiyetin çeşitli konularda karşılıklı destek çalışmalarının süreceğini kaydetti.Gebze Belediye Başkanı Köşker ise 5 adet bilgisayar, 1 adet LCD televizyon, 1 adet projeksiyon cihazı ve bir adet yazıcıdan oluşan ekipmanı Nevşehirli gazetecilerin kullanımına sunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.Konuşmaların ardından Ekici tarafından Başkan Köşker ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol'a teşekkür plaketi takdim edildi. Törene, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Çalışkan ve gazeteciler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin kardeş cemiyet olması nedeniyle Gebze Belediyesi tarafından NGC'ye teknolojik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin kardeş cemiyet olması nedeniyle Gebze Belediyesi tarafından NGC'ye teknolojik ekipman desteği sağladı.

NGC binasındaki, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in katıldığı törende, cihazlar NGC Başkanı Bayram Ekici'ye teslim edildi.

Programda konuşan Ekici, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile geçen yıl protokol imzaladıklarını belirterek, her iki cemiyetin çeşitli konularda karşılıklı destek çalışmalarının süreceğini kaydetti.

Gebze Belediye Başkanı Köşker ise 5 adet bilgisayar, 1 adet LCD televizyon, 1 adet projeksiyon cihazı ve bir adet yazıcıdan oluşan ekipmanı Nevşehirli gazetecilerin kullanımına sunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Ekici tarafından Başkan Köşker ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Törene, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Çalışkan ve gazeteciler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.