pendik escort bayan
ak

Gaziosmanpaşa Özel Liselerinde Atabek Kalitesi

27.12.2016 - 12:14, Güncelleme: 27.12.2016 - 12:14
 

Gaziosmanpaşa Özel Liselerinde Atabek Kalitesi

Hangi ilçede olursa olsun aileler, çocuklarının en iyi eğitimi almalarını ister. İyi bir eğitim parlak bir geleceğinde garantisidir. Bu bilinçle hareket eden Atabek koleji, gaziosmanpaşa özel liseler bölümleri ile en iyi eğitimi vermeyi kendisine amaç edi

 Hangi ilçede olursa olsun aileler, çocuklarının en iyi eğitimi almalarını ister. İyi bir eğitim parlak bir geleceğinde garantisidir. Bu bilinçle hareket eden Atabek koleji, gaziosmanpaşa özel liseler bölümleri ile en iyi eğitimi vermeyi kendisine amaç edindi.En iyi Rehber ÖğretmenlerAtabek Kolejleri bünyesinde görev yapan tüm Rehber öğretmenler, görevlerine başlamadan önce zorlu testlerden geçerler. Aynı durum gaziosmanpaşa liseleri kurumlarında da geçerlidir. Rehber öğretmenler, öğrencilerin geleceklerini belirlemelerinde ve meslek seçimlerinde kilit role sahiptir.Yenilikçi Eğitim Anlayışı BenimsenirDünya genelinde uygulanan verimli eğitim sistemleri benimsenir. Eğitim sistemleri öğrencilerin düzeyine ve kurum yapısına uygun olacak şekilde adapte edilir. Bu doğrultuda öğrencilerin ve öğretmenlerin de görüşü alınır. Böylelikle en ideal olan ders müfredatı ortaya çıkmış olur.Eğitim sisteminde ezber asla kullanılmaz. Öğrencilerin anlayarak ve yaşayarak öğrenmeleri Atabek kurumları için daha önemlidir.Sıklıkla Öğrencilerin kendilerini Test Etmeleri SağlanırDurum analizi kurumumuzda önemli bir yere sahiptir. Öğrencilerin seviyeleri sürekli olarak kontrol edilir ve eksikleri tamamlanmaya çalışılır. Bu yüzden öğrencileri sıkmayacak ve aynı zamanda boş bırakmayacak aralıklarla testler uygulanır. Testler müfredatta yar alan konulara göre düzenlenir. Öğrencilerin öğrenemedikleri konular testte yer almaz.Rekabet Bizim İçin ÖnemlidirEn İyisi olma çabamız bizi rekabetçi yapar. Rekabet öğrencilerimizin daha iyi eğitim almasını sağlar ve bizlerin de daha iyi olmasını sağlar.İnteraktif Eğitimden YanayızAtabek kurumları olarak interaktif öğrenimin, öğrenciler için yararlı olacağını düşünüyoruz. Bize göre interaktif eğitim birçok etmenden oluşuyor. Görerek, düşünerek, anlayarak ve uygulayarak öğrenilen bir konu interaktif eğitimin temelini oluşturuyor. Bu yüzden herhangi bir konu müfredata konulurken, öğrencilerin o konuyu tam olarak anlayabilmeleri için her türlü görsel ve işitsel materyaller, öğrencilere veriliyor.Sosyalleşme ÖnemlidirÖğrencilerin eğitimlerini sürdürmelerinin yanı sıra, sosyalleşebilmeleri için de ders müfredatına eklediğimiz etkinlikler bulunuyor. Klasik eğitimde yer alan, beden eğitimi ya da belirli yerlere düzenlenen gezilerden farklı olarak, öğrencilerin sosyalleşebilmesi için zengin içeriklere sahip aktiviteler düzenliyoruz.Düzenlediğimiz sosyal etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz daha aktif olarak hayata katılabiliyorlar. Çocuklarının eğitimine önem veren tüm aileleri, http://www.atabekkoleji.com/gaziosmanpasa-ozel-okullar/ adresine bekliyoruz.
Hangi ilçede olursa olsun aileler, çocuklarının en iyi eğitimi almalarını ister. İyi bir eğitim parlak bir geleceğinde garantisidir. Bu bilinçle hareket eden Atabek koleji, gaziosmanpaşa özel liseler bölümleri ile en iyi eğitimi vermeyi kendisine amaç edi

 

Hangi ilçede olursa olsun aileler, çocuklarının en iyi eğitimi almalarını ister. İyi bir eğitim parlak bir geleceğinde garantisidir. Bu bilinçle hareket eden Atabek koleji, gaziosmanpaşa özel liseler bölümleri ile en iyi eğitimi vermeyi kendisine amaç edindi.

En iyi Rehber Öğretmenler

Atabek Kolejleri bünyesinde görev yapan tüm Rehber öğretmenler, görevlerine başlamadan önce zorlu testlerden geçerler. Aynı durum gaziosmanpaşa liseleri kurumlarında da geçerlidir. Rehber öğretmenler, öğrencilerin geleceklerini belirlemelerinde ve meslek seçimlerinde kilit role sahiptir.

Yenilikçi Eğitim Anlayışı Benimsenir

Dünya genelinde uygulanan verimli eğitim sistemleri benimsenir. Eğitim sistemleri öğrencilerin düzeyine ve kurum yapısına uygun olacak şekilde adapte edilir. Bu doğrultuda öğrencilerin ve öğretmenlerin de görüşü alınır. Böylelikle en ideal olan ders müfredatı ortaya çıkmış olur.

Eğitim sisteminde ezber asla kullanılmaz. Öğrencilerin anlayarak ve yaşayarak öğrenmeleri Atabek kurumları için daha önemlidir.

Sıklıkla Öğrencilerin kendilerini Test Etmeleri Sağlanır

Durum analizi kurumumuzda önemli bir yere sahiptir. Öğrencilerin seviyeleri sürekli olarak kontrol edilir ve eksikleri tamamlanmaya çalışılır. Bu yüzden öğrencileri sıkmayacak ve aynı zamanda boş bırakmayacak aralıklarla testler uygulanır. Testler müfredatta yar alan konulara göre düzenlenir. Öğrencilerin öğrenemedikleri konular testte yer almaz.

Rekabet Bizim İçin Önemlidir

En İyisi olma çabamız bizi rekabetçi yapar. Rekabet öğrencilerimizin daha iyi eğitim almasını sağlar ve bizlerin de daha iyi olmasını sağlar.

İnteraktif Eğitimden Yanayız

Atabek kurumları olarak interaktif öğrenimin, öğrenciler için yararlı olacağını düşünüyoruz. Bize göre interaktif eğitim birçok etmenden oluşuyor. Görerek, düşünerek, anlayarak ve uygulayarak öğrenilen bir konu interaktif eğitimin temelini oluşturuyor. Bu yüzden herhangi bir konu müfredata konulurken, öğrencilerin o konuyu tam olarak anlayabilmeleri için her türlü görsel ve işitsel materyaller, öğrencilere veriliyor.

Sosyalleşme Önemlidir

Öğrencilerin eğitimlerini sürdürmelerinin yanı sıra, sosyalleşebilmeleri için de ders müfredatına eklediğimiz etkinlikler bulunuyor. Klasik eğitimde yer alan, beden eğitimi ya da belirli yerlere düzenlenen gezilerden farklı olarak, öğrencilerin sosyalleşebilmesi için zengin içeriklere sahip aktiviteler düzenliyoruz.

Düzenlediğimiz sosyal etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz daha aktif olarak hayata katılabiliyorlar. Çocuklarının eğitimine önem veren tüm aileleri, http://www.atabekkoleji.com/gaziosmanpasa-ozel-okullar/ adresine bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.