pendik escort bayan
ak

Gazileri Darbedenlerin Terör Bağlantısı Araştırılıyor

07.11.2017 - 17:13, Güncelleme: 07.11.2017 - 17:13
 

Gazileri Darbedenlerin Terör Bağlantısı Araştırılıyor

Başkentte, engelli terör gazilerini darp eden şüphelilerin terör bağlantılarının bulunup bulunmadığı araştırılıyor

ANKARA (AA) - Ankara'da, engelli iki terör gazisini benzin istasyonunda darbettikleri öne sürülen ve aralarında alkollü oldukları belirlenenlerin de bulunduğu 6 şüphelinin terör bağlantısı araştırılıyor.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 4 Kasım'da bir benzin istasyonunda terör gazisi İbrahim Kızılkaş ile Muzaffer Oktay'ı darbedenlere yönelik Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 17 yaşındaki şüpheli O.Y. ile tutuklu Doğan Ç'nin alkollü olduğu tespit edildi.Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma genişletildi. Bu kapsamda, tutuklu şüpheliler Tamer G. ve Doğan Ç'nin yanı sıra şüpheli O.Y. ile diğer üç şüphelinin terör bağlantısının araştırılmasına başlandı.Şüphelilerle ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Başkentte, engelli terör gazilerini darp eden şüphelilerin terör bağlantılarının bulunup bulunmadığı araştırılıyor

ANKARA (AA) - Ankara'da, engelli iki terör gazisini benzin istasyonunda darbettikleri öne sürülen ve aralarında alkollü oldukları belirlenenlerin de bulunduğu 6 şüphelinin terör bağlantısı araştırılıyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 4 Kasım'da bir benzin istasyonunda terör gazisi İbrahim Kızılkaş ile Muzaffer Oktay'ı darbedenlere yönelik Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 17 yaşındaki şüpheli O.Y. ile tutuklu Doğan Ç'nin alkollü olduğu tespit edildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma genişletildi. Bu kapsamda, tutuklu şüpheliler Tamer G. ve Doğan Ç'nin yanı sıra şüpheli O.Y. ile diğer üç şüphelinin terör bağlantısının araştırılmasına başlandı.

Şüphelilerle ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.